Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abszolút gátlásos vagyok segít rajtam az extazi tabletta?
Figyelt kérdés
30 F2011. okt. 28. 18:35
1/16 anonim válasza:
Szerintem ezért nem kéne elkezdeni drogozni. Egy-két feles is megteszi :)
Amúgy miért vagy gátlásos? Ez miben nyílvánul meg?
2/16 anonim válasza:
A drog senkin se segít. Az elsőnek igaza van, egy feles sokkal többet használ :)
3/16 anonim válasza:
Az alkohol is drog, és az sem fog segíteni.
5/16 anonim válasza:
Miről van szó? Le akarsz vetkőzni a Hősök terén délben vagy meg akarsz szólítani egy lányt?
Vagy nem mersz társkeresőre sem írni?
6/16 A kérdező kommentje:
Minden mert abszolút gátlásos vagyok
2011. okt. 28. 19:32
7/16 anonim válasza:
A tabletta nem segít. Gondolom érdekelne, hogy akkor mi segít. Ehhez nem ártana tudnunk, hogy mit szeretnél elérni, mi az első célod.
8/16 A kérdező kommentje:
Azért alapok drogozni, mert azt mondták minden gátlást kikapcsol belőlem amiért félek a női nemhez közeledni. És nem érdekel ha esetleg belehalnék abba az egy szembe. És nincs vetközési szándékom a hősök téren ahogy az az egy válaszoló írta. Ha nem megy másként elkezdek drogozni és nem érdekel ha belehalok.
2011. okt. 28. 19:40
9/16 anonim válasza:
Gátlástalannak sem szerencsés lenni.
Miért vagy gátlásos? Mivel nem vagy megelégedve magadban?
10/16 A kérdező kommentje:
Nyár óta csak mérges elkeseredett vészmadár emberek vannak körülöttem. És már ezt nem bírom tovább. Nyár óta nem láttam mosolygós vidám embereket főleg nőket.
2011. okt. 28. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!