Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az h tök laza vok a lányokal, aki iránt szerelmet érzek azzal pedig naon gátlásos?
Figyelt kérdés
Annyira h még talán az arcomra is kiül.Pedig elég sűrűn csajozok,és álítólag rosszul se nézek ki.2011. aug. 6. 17:59
1/7 anonim válasza:
Mivel 14éves kisfiú vagy, így igen.
2/7 anonim válasza:
jó neked én minden csajnál gátlásosá válok.... és amugy no para de az igaz hogyha ezt valaki tudja akkor azt is tudni fogja hogy mikor kibe vagy szerelmes
3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem talált mert 20 vok!
2011. aug. 6. 18:02
4/7 anonim válasza:
agyilag vagy 14 te kis lazagyerek-.-
5/7 anonim válasza:
Szerintem normális. Akik meg bunkózni járnak fel, takarodjanak, itt látszik, hogy szellemileg ők sem többek 14-nél. (Elnézést a normális tizennégy évesektől.)
6/7 anonim válasza:
A lányokkal tök laza vagy akikbe meg szerelmes vagy azokknál parázol???? háááááááát.....necces mert ha a lányokkal laza vagy akkor bizonyám barátom ebből a leírásból te MELEG avgy
7/7 anonim válasza:
Sok paraszt nemtom minek ír.
Magamból kiindulva szerintem normális. Én is nagyon jól elvok a csajokkal de ha olyannal beszélgetek aki iránt érzek valamit vele másképp beszélek, nemtudok úgy beszélni vele mint a többi lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!