Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy félénk lány piása bátran szerelmet vall, akkor az pia nélkül is úgy gondolja?
A félénk kifejezést nem úgy értem, hanem, hogy Ő nem az a típus aki bátran oda megy bármi pasihoz, és megmondja neki, hogy milyen jóképű, és a többi. Hanem Ő inkább az a csöndes akkor beszél, ha kérdezik típus.
Amikor piás volt akkor oda jött, és megmondta, szerelmes belém, és kérdezte, hogy mit gondolok róla mondtam, hogy nekem is tetszik, és erre mosolygott.
De ennyi volt.
Szerintem elég gáz lenne, ha most oda mennék hozzá, mikor józan, és megkérdezném, hogy mi volt ez.
Szokás piásan oda menni olyanokhoz akik nem tetszenek, és megmondani, hogy mennyire tetszik?
Most érdekelne, hogy csak az alkohol beszélt volna-e belőle, vagy nem, csak pia nélkül nehéz kimondani ezt így?
általában igen!
a pia feloldja a gátlásokat nagyon sok embernél, és bátrabb lesz!
Ha nem 4kézláb ment oda hozzád akkor sztem komolyan gondolta. Elvileg a részeg ember a legőszintébb v mi :D
20f
Végre ki merte mondani. És ebben a pia segített.
A részeg ember a legőszintébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!