Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abszolút gátlásos vagyok segít rajtam az extazi tabletta?
Utolsó!
Nézz utána, hogy pl. nálunk mennyi alkoholista van! Az alkohol egy legális drog. Nem az élettani hatása alapján legális. Minden társadalomban vannak legális és illegális drogok.
régen, de próbáltam az ekit, a gerjedelem tényleg megnő, de a gátlásaid nem fognak leomlani. Az alkohol tényleg jobb ötlet, de az is csak mértékkel.
Ne várj csodát semmilyen szertől, max annyit érsz el (hosszútávon), hogy durván torzul a személyiséged, kiszedi a kalciumot a szervezetedből, stb. Inkább kezdj sportolni, abból profitálhatsz, az önsajnálatból nem.
nem. bekapcsol a beszélőkéd, lököd a hülyeséget (akár kamut is), másnap szétrobban a fejed, és olyan másnaposvagy mintha egy hordó pálinkát ittál volna. Kell ez neked?
életed végéig Xeket akarsz dobálni egyfolytában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!