Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott a srác második randiként moziba. Felvilágosítanátok, hogy ilyenkor ki fizessen meg ilyesmi?
Már egyszer randiztunk, akkor csak fagyi volt és arra meghívott. A ma esti randit közösen beszéltük meg, de a mozit ő találta ki. Fizessem a részem, vagy ha felajánlja akkor "hivassam meg magam"?
Nem akarom, hogy azt higgye, ki akarom használni... Nem lesz ciki a pénztárnál, ha felajánlom, hogy fizetek én, vgy hogy legyen ez? Légyszi segítsetek!
18L
alap esetben te fizesd a részed és ha felajánlja hogy fizet húzd magad egy picit végül ő fizessen de ne hagyd rögtön
rossz pl:srác:én fizetek
te: így gondoltam v ok
esetleg egyéb ilyenek egy kicsit vonakodj az egyenes választól
Az elsőnek igaza van!
Alap esettben fele-fele, de ha felajánlja, hogy fizet, kicsit játszd el, hogy te (ne vidd túlzásba) aztán enged, hogy ő fizessen!
17/F
Nagy női egyenlőség...ami persze csak akkor kell amikor a pozitív oldalát nézzük. A megjátszásnál meg nincs mocsokabb dolog.
Ha a fiúnak nincsen saját keresete,és nincs óriási pénzügyi szakadék köztetek,akkor 50-50%.
Ha nincs saját keresete a fiúnak és 750 Ft kajapénzt a mozijegyedre költi, ezáltal a hónapban nem fog tudni enni, akkor minek mentek moziba.
Legtöbb pár első ill 2. randin azért megy moziba hogy ne kelljen beszélgetni. Pedig egy kapcsolatot pont a beszélgetésre kellene alapozni normális esetben. Ha csak szexkapcsolat lesz akkor meg minek megfutni a felesleges köröket?!
Viccet félretéve ha nincs rá keret nem kell moziba menni, millió +1 dolgot lehet csinálni amihez nem kell pénz.
én nem mondtam, hogy bármelyikőnknek gondot okozna kifizetni a mozijegyet... nem vagyunk csórók, de nem is vagyunk nagyon eleresztve. azért tettem fel a kérést, hogy elkerülhessük a kínos szituációkat.
de köszönöm a válaszokat! :)
12:59 igazad van
Fizesse mindenki a sajátját. Ez a fiú dolga baromság, csak a lehúzós ribancok és a puhap.cső buzeránsok miatt van, akik azt hiszik, hogy mindent nekik kell állni, mert csak így érdemlik ki a nőt. Hát egy nagy lóf.szt.
Nem a mozijegy ára a lényeg, hanem, hogy hozzászoksz és később is mindent elvársz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!