Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randiként pizzázni megyünk, ciki ha mondjuk én kézzel eszem a pizzát? Vagy jobb ha villával?
Majd ott elválok.. mármint a helyen. :)
Amúgy én a pizzát csak kézzel tudnám megenni... Minek hozzá kés, villa?:O
Szerintem is inkább a helytől függ.
De őszintén szólva szerintem biztos nem fog a másik amiatt finnyázni, hogy te kézzel eszed. ;) Szerintem ez annyira nyolcadrangú dolog. :D Vagy tetszel neki és akkor tök mindegy, hogy eszed, vagy nem jösz be neki, és akkor meg akármilyen kulturáltan eszed, az is hiába.
teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak... engem kb hidegen hagy h ki mit gondol arról h h viselkedem, ha nekem kézzel jobbanesik akkor kézzel...
ammeg nekem első randin ritkán jön össze a pizza, mert (nemtom mivan acsajokkal) a legtöbb lány nemmer előttem enni aztán inkább csak 1 kólát kérnek...én erre csak megkérdezem h biztos? mondják h aha...énmeg ha éhesvok nemérdekel, rendelek magamnak 1-et nehogymár azért ne egyek mert ő nemakar
csak határozottan, ha meg valami rosszul sülne el vedd poénosra a figúrát, ne görcsölj
Szerintem ne játszd meg magad. Edd úgy,ahogy szoktad, és jól esik. Én is kézzel mászok bele mindig, a barátom előtt is úgy ettem,szerencsére ő is úgy szokta :D
Amúgy nekem nem is esik jól a pizza, csak ha kézzel eszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!