Lányok. Ciki felvenni ujjatlan felsőt, amiért a jobb felkaromon látható 4 anyajegy?
Óóóó,te még sosem jártál strandon?
Szerinted ott minden ember cikinek érzi a szépséghibáit?
Biztos van rajtad előnyös dolog is,hangsúlyozd azt.
És szívből kívánom Neked,hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben!:)
Jézusom, a 23 életévem alatt még soha nem hallottam ilyesmit, hogy egy anyajegy ciki lenne. Az előfordul, hogy eü. szempontból rossz helyen van, elváltozás miatt levetetik, vagy valaki csak nem szereti, hogy épp ott van. Nade ciki?
Egyre inkább úgy érzem, hogy "öreg" vagyok a mai "fiatalsághoz" képest.
Eddigi életed legnagyobb hülyesége lenne, ha emiatt nem vennél fel olyan felsőt, amilyet akarsz.
Meghökkentő, hogy egyesek mennyire komplexusosak a médiákban reklámozott "tökéletes" testű, bőrű, színű, hajú, magasságú... műnők miatt.
Nem olyan egyszerű azért..
Én fiú vagyok, és sok anyajegyem van, ezért megértem, milyen zavaró tud lenni, és én is cikinek érzem magamon.
Ha csak ez a 4 van és nem a szebbik fajtából, és főleg, ha zavar, ne hordj olyat, amiben nem érzed jól magad.
Láttam már embereken nagyon látható helyen nagyon csúnyát, azt nem tudom, mért nem veteti le. Jobb egy szép heg, na én azzal vagyok úgy, hogy nem zavar, ami rajtam van, alig látszik.
És menjen mindenki melanoma szűrésre, akinek sok anyajegye van, megéri. Én most voltam, egyikre sem ajánlották, mégis azt tervezem, hogy megritkíttatom, mert nekem megéri azt a kis kényelmetlenséget, hogy jó érzéssel vetkőzhessek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!