Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az túl ciki, hogyha simán lazán s faszán odamegyek a csávóhoz s megcsókolom?
Szerintem amíg nem vagy benne teljesen iztos,hogy tetszel,neki,addig ne csókold meg,csak úgy!Képzeld csak el milyen ciki lenne,ha nem viszonozná a csókot,vagy esetleg kitérne előle.Borzasztó kínos szituáció lenne.Inkább hívd el valahova,moziba,vagy egy kávézóba,vagy akárhova,ahol együtt lehettek kettesben és beszélgethettek.Így legalább jobban megismeritek egymást,aztán ha minden passzol jöhet a csók.Szerintem nem jó ötlet elkapkodni,mert lehet,hogy a gyors tempóval elijesztenéd,inkább először bizonyosodj meg róla,hogy kölcsönös a vonzalom és csak utána csókolj!:)
Sok sikert!
21/L
Hát akkor hívd olyen helyre,ami megfelel a stílusotoknak.Elmehettek egyszerűen csak sétálni is.
Ha viszont te rögtön a csókkal akarod kezdeni a dolgot,akkor azt valúban olyan helyen tedd,ahol nem lát senki,mondjuk semmiképp ne az iskolában!
''lazán s faszán'' :D
omg! :D
Élvezetesebb, halljoda :))
Mnajóó, okosabblettem ejsze :D köszömöööö, ihi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!