Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok még nem volt barátnőm de nem tudom hogy ha odamegyek hozzá mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Hogy hívjam félre milyen indokkal??
Hogy mondjam meg neki hogy szeretem??
Mit csináljak ha visszautasít?
Az jó ha táncolunk és szó nélkül megcsókolom?
2011. szept. 20. 21:36
1/6 anonim válasza:
Félrehívod, megkérdezed milyen italt szeretne.
Ha szereted is, ne támadd le ezzel idejekorán. Ijesztő.
Ha visszautasít mondd neki, hogy oké.
Lányfüggő, hogy jó e ha tánc közben megcsókolod.
2/6 anonim válasza:
Ne hívd félre. Csak természetesen, kis hangmennyiségű helyen, ahol nincs sok ember. Megkérdezed szabade a hely, leülsz, elmondod hogy micsoda egy nap, teszel fel egy hülye kérdést mondjuk: te is keltél már úgy fel, hogy kiröhögtek a párnanyomok miatt a suliban? kb :D Vagy valami nem eldöntendő kérdést.
3/6 A kérdező kommentje:
és szerintetek az mire utal hogy a barátnője megkérdezte h tetszik -e nekem???Ez azt jelenti hogy a csaj aki tetszik nekem megkérte a bnöjét h faggasson engem??
2011. szept. 20. 21:49
4/6 anonim válasza:
ez nagyon változó
ha bejössz neki akkor bármivel félre hívhtod
ilyenkor egy lány haver esetleg nővér hugi
kitudakolhatja hogy bejössz e neki :)
5/6 anonim válasza:
az lehet én is ezt szoktam de ez van :P:P 15/L sok sikert
6/6 anonim válasza:
még nem volt barátnőd és 17 vagy? O.o
gratulálok...
elég cink.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!