Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16-17 éves fiú foglalkozik már lányokkal? Azt hallottam hogy a fiúk később érnek
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 19:37
1/15 anonim válasza:
Hát egy fiúnak az érdeklődése a lányok fele 12-14 éves korban indul el. A 16-17 már késő ha eddig nem kezdte el akkor bizony ő egy búza
2/15 anonim válasza:
11-12 év: a lányok hülyék
13-14év: csak a bombázók a szépek, f*szverés éjjel nappal
15-16 év: a lányok jó fejek
16+ (általában): a nőket imádom!
3/15 anonim válasza:
Az hogy később érnek azt értelmileg kell érteni, pl többet hülyéskedik, kockáztat stb, míg egy ugyanilyen idős lány érettebben felnőttesebben viselkedik.
4/15 anonim válasza:
Engem speciel 3 éves korom óta érdekelnek a nők és azóta is töretlenül :P
5/15 anonim válasza:
azt kihagytátok hogy 17-25 a lányok szemetek
6/15 anonim válasza:
:D kinek jut eszébe ilyen kérdést feltenni???
földönkívüli vagy??? vagy 5 éves??
7/15 anonim válasza:
Én 18 vagyok, és még nem foglalkozom a lányokkal, mert egyenlőre sokkal fontosabbnak tartom a motorozást.(nem vagyok búza)
8/15 anonim válasza:
17+ kezdett el érdekelni a dolog kb, most 18 vagyok, eddig semmi
9/15 anonim válasza:
Miért hordotok itt össze ilyen baromságokat? Még hogy felnőttesebben viselkedik az azonos korú lány...
A fiúk nem érnek később! Érzelmileg sem. A fiúk ugyanakkor érnek, mint a lányok.
10/15 anonim válasza:
"A fiúk később érnek mint a lányok"
Ez hülyeség én is fiú vagyok és..
nyé nyá nyú nyá nyé nyö nyö nyö !!!!!!!!
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!