Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randin nem gáz ha megcsókolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randin nem gáz ha megcsókolom?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik már egyszer találkoztunk ahol ott volt haverom is aki összehozott vele, most újra fogunk találkozni "randizni", már előtte beszéltünk neten 2 órán át de még nem ismerem annyira, viszont nagyon bejön és belsőre is amit eddig beszéltünk, ha úgy alakul szerintetek nem gáz ha megcsókolom 1.randin?

és hazakísérjem randi végén?

2011. aug. 5. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hazakísérés stimmel csók az még majd min 5. után :D
2011. aug. 5. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Hazakísérés mindenképp, de a csókot csak akkor ha biztosra tudod h alkalmas.
2011. aug. 5. 21:20
 3/14 kukismaci válasza:
első randin a csók tilos! rengeteg dolgot árulna el rólad. szerintem ne tedd az elsőn, legyél türelmes, ha mindketten akarjátok úgyis megfog történni.
2011. aug. 5. 21:23
 4/14 A kérdező kommentje:
egyébként én 15 vagyok a csaj 14
2011. aug. 5. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
nem csak arcpuszi de esetleg lehet,hogy amikor ő adja akkor elfordítod a fejed és ha elkapja a fejét akkor :bocs.
2011. aug. 5. 21:24
 6/14 A kérdező kommentje:
esetleg mit tudnék tenni hogy érezze hogy tetszik nekem gondolok pl. arra hogy megfogom a kezét vagy mikor elbúcsúzunk aarcrapuszi stb.
2011. aug. 5. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez majd a randin fog kiderülni.Ha olyan a szituáció akkor esetleg a randi végén miután hazakísérted adhatsz neki egy szájra puszit is.A nyelves csókot azért nem ajánlom,mert 14 éves még csak a lány,és lehet,hogy még nem csókolózott.
2011. aug. 5. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Először keltsd fel a folyamatos érdeklődését - ezt úgyis érezni fogod abból, hogy hajlandó-e többször, sűrűn találkozni veled. És csak utána próbálkozz közelebb férkőzni hozzá - jó ha tudod, hogy nagyon kevés csajnál érsz célt azzal, ha bika módjára lerohanod... Érd el azt, hogy ő akarja, hogy közelebb kerüljetek.

A nők többsége nem a csókot, a tapizást, a szexet akarja elsősorban (jó, tudom, van ilyen is), hanem azt, hogy a LELKÉT szeresse a pasi. Ha úgy érzi, hogy te nem CSAK szexet akarsz tőle, hanem a lelkét, a belső énjét szereted, akkor fog megnyílni.

Na ezután csak azt ne kérdezd meg, hogy ezt hogy lehet elérni. Ha tudnám... Jaj, még belegondolni is felemelő... :-D

Pedro

2011. aug. 5. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Nézz sokat a szemébe,bókolj neki (pl.mikor találkoztok dicsérd meg,hogy milyen csinos).Kerülj vele tesi kontaktusba,érj hozzá,de azért ne tapizd le.Legyél vele nagyon figyelmes,érdeklődj felőle,de ne felejts el te is beszélni.Ezekből tudni fogja,hogy teszik neked.
2011. aug. 5. 21:32
 10/14 A kérdező kommentje:
mondjuk a csók téll korai lenne nagyon ink csak szájrapuszira gondoltam am nem csak arra megyek hogy elkapjam mert sok olyan csajt ismerek mint ő aki külsőre hasonlóan jól néz ki viszont valahogy beleszerettem ahogy beszélgettünk meg a kisugárzása fogott meg, nem is akarom lerohanni .)
2011. aug. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!