Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randin nem gáz ha megcsókolom?
Van egy csaj aki nagyon tetszik már egyszer találkoztunk ahol ott volt haverom is aki összehozott vele, most újra fogunk találkozni "randizni", már előtte beszéltünk neten 2 órán át de még nem ismerem annyira, viszont nagyon bejön és belsőre is amit eddig beszéltünk, ha úgy alakul szerintetek nem gáz ha megcsókolom 1.randin?
és hazakísérjem randi végén?
mivel még csak egyszer találkoztatok, akkor sem kettesben, neten az a 2 óra az semmi, ugyhogy nem valoszinü hogy eljön a pillanat már az első randin. nem kizárt, de erre nem kell készülni szerintem. adódik úgyis. valoszinü hogy ha bejöttök egymásnak akk a 2-5. randi között fog vmikor elérkezni ez a pillanat.
beszélgessetek, ne nyomulj nagyon, ha puszit adsz neki, akkor már sok infot leszürhetsz abbol hogy arra hogyan reagál.
ha nem ellenkezik mindenképp kisérd haza! :) bár én barátnőm még nem akarta hogy hazakisérjem először, harmadik randi után kisértem el teljesen hazáig először, de azon már csók is volt, akk már mint barátnőm kísértem :)
már egyszer találkoztunk csak akkor haverom is ott volt aki direkt össze akart minket hozni, és ezt ő is tudja, szval sztem nem jönne el ha nem tetszenék neki.
és sztem az egy nagyon jó dolog ha hazakísérem remélem nem zavarja de nem akarom nagyon erőltetni se szval ha mondja nem kell akkor hagyjam egyből vagy azért mondjam hogy nekem nem gond szívesen és erőltessem kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!