Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves csaj és egy 28 éves pasi mást képzel el randiként?
Figyelt kérdés
nemrég ismertem meg a srácot egy buliban és most találkozni akarok vele, de nem dugni, csak találkozni.. szerintetek ezt meg lehet oldani egy kiéhezett pasival? :D2011. júl. 13. 09:33
1/5 Smartguy86 válasza:
Nem a pasin múlik, hanem rajtad. A pasi dolga a nyomulás és a szex. A nő dolga az, hogy megtartsa a méltóságát! Szóval csak rajtad múlik, hogy mi lesz az első randiból. Neked kell engedni, neki meg hajtani...
2/5 LORDRAPTOR válasza:
1 nehogy elrontsd
2 sok szerencsét
3 itthonról drukkolok
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez egyén függő.A volt barátom(akkoriban volt 30 körüli) már évek óta nyomult rám, összejöttünk, de már az első alkalommal le akart feküdni velem.A mostani párom(akkor volt 23),még a második randin sem akart kezdeményezni, aztán végül én kezdeményeztem a szexet és igaz megtörtént,de azért vagyunk együtt mert akkor ő tudta hogy nem szexre akar barátnőt, az exem meg igen.Szóval ha az a fiú komoly kapcsolatot keres és nem kalandot, akkor mindegy h. lesz e szex vagy sem.
4/5 anonim válasza:
Kortol, korkülönbségtöl függetlenül, minden ember mást vár el egy-egy randevutol. A randevu arra valo, hogy ismerkedjetek, mutassátok meg egymásnak, hogy mit szeretnétek és mit fogadtok el? A végeredmény rajtad ugyanugy mulik, mint rajta.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem sok a korkülönbség,az én pasim is 7 évvel idősebb és nagyon jól megyvagyunk,persze ez már kapcsolat..A te esetedben is azt tudom mondani,hogy korban összepasszol kb,és ha randiztok,és mind a ketten bejöttök egymásnak,akkor nem lesz semmi gáz,meg fogja érteni,hogy neked az nem pálya,hogy rögtön ágyba bújjatok. :))))
xy/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!