Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott egy fiú randizni, mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Sziasztok!(bocsi hogy ilyen érdekesen fogalmaztam meg a kérdést) Öhmm..szoval azzal kezdeném, hogy 15 vagyok és még sosem voltam randin.Most elhívott egy csávó és totál para vagyok..:/ Az a baj hogy nagyon nehezen oldódok fel,és amíg ez nem sikerül,nagyon zárkózottnak tűnhetek.Nem szeretném azt a képet adni magamról,hogy egy merev csaj vagyok,mert igazából nagyon nem vagyok az..mármint pl.a baráti körömben én vagyok a fő hülye..na szoval értitek...csak úgy dől belőlem a baromság meg minden.:D Attól félek a legeslegjobban, hogy beáll az a bizonyos kínos csend, és nem lesz témánk. Kérlek adjatok nekem tanácsot! Előre is köszönöm. :)2012. jan. 6. 21:34
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Már nyugodtabb vagyok! :)
2012. jan. 7. 17:17
12/12 anonim válasza:
jujj. velem is ugyanez van mint veled és ésn is 15 vagyok. de én még mindig parázok, hiába olvastam el a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!