Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az értelmes, tanult, helyes férfiak?
Próbálok ismerkedni, mert nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak, de így baromira nehéz párt találni, hogy vagy csak bunkókkal hoz össze a sors, akik ráadásul még tanulatlanok is, vagy okosakkal, de nekik meg van egy bizonyos szintű kattanásuk:D Ráadásul úgy látom, az alatt a pár év alatt, amíg én kapcsolatban voltam, vagy óriásit változott a világ, vagy sose láttam kompletten a világot, mert 10 fiúból 8 csak meghúzni akar..pedig nem vagyok az a mindenemet kipakolom a kirakatba lány.
Milyen szórakozóhelyre menjek, ahol egyetemistákkal ismerkedhetek, milyen helyeket ismertek?
Én jövő szeptembertől fogok egyetemen tanulni, de addig sem szeretném az időmet bunkó idiótákra pazarolni...egyedül maradni meg még inkább nem szeretnék.
21/L
Szóval nem tetszik ha valaki "csak" meg akar dugni, de nem bírod ki hogy ne dugjanak meg.
Egyébként azt javaslom légy te is értelmes, tanult, és helyes! Ja és ha tudod hová fogsz járni egyetemre (vagy hol vannak egyetemek az országban), lehet hogy egyetemi klubot is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!