Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek az értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az értelmes, tanult, helyes férfiak?

Figyelt kérdés

Próbálok ismerkedni, mert nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak, de így baromira nehéz párt találni, hogy vagy csak bunkókkal hoz össze a sors, akik ráadásul még tanulatlanok is, vagy okosakkal, de nekik meg van egy bizonyos szintű kattanásuk:D Ráadásul úgy látom, az alatt a pár év alatt, amíg én kapcsolatban voltam, vagy óriásit változott a világ, vagy sose láttam kompletten a világot, mert 10 fiúból 8 csak meghúzni akar..pedig nem vagyok az a mindenemet kipakolom a kirakatba lány.

Milyen szórakozóhelyre menjek, ahol egyetemistákkal ismerkedhetek, milyen helyeket ismertek?

Én jövő szeptembertől fogok egyetemen tanulni, de addig sem szeretném az időmet bunkó idiótákra pazarolni...egyedül maradni meg még inkább nem szeretnék.

21/L

2012. szept. 12. 11:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Utolsó, hát te h.lye vagy? :) 28 vagyok, értelmes, tanult és igen helyes, de egyáltalán nem találkozom szép és értelmes lányokkal. Vagy lehet, hogy találkozom, de nem veszem észre?
2012. szept. 18. 15:05
 32/39 A kérdező kommentje:
31-es: Lehet, hogy nyitottabb szemmel kéne járnod;) Nem rég világosítottak fel, hogy rengeteg ilyen férfi van a közelemben, úgyhogy eddig én is vak voltam...legalábbis úgy tűnik:D
2012. szept. 18. 15:39
 33/39 anonim ***** válasza:

Szóval nem tetszik ha valaki "csak" meg akar dugni, de nem bírod ki hogy ne dugjanak meg.

Egyébként azt javaslom légy te is értelmes, tanult, és helyes! Ja és ha tudod hová fogsz járni egyetemre (vagy hol vannak egyetemek az országban), lehet hogy egyetemi klubot is találsz.

2012. szept. 18. 23:17
 34/39 A kérdező kommentje:
33-as te miről beszélsz?:) Írtam én egy szóval is olyat, hogy nem bírom ki, hogy ne dugjanak meg? Egyébként meg, normális esetben hozzá tartozik egy párkapcsolathoz....nem tudom, hogy neked milyen kalandjaid voltak eddig.:-D
2012. szept. 19. 21:43
 35/39 anonim ***** válasza:
Arról, hogy teljesen be vagy rosálva attól hogy jövő szeptemberig nem rakja be neked valaki, nálam legalábbis ezt jelenti hogy a jövő szeptemberig nem akarsz "egyedül maradni".
2012. szept. 20. 16:23
 36/39 anonim ***** válasza:
Tényleg, te mennyire vagy értelmes és tanult és helyes?
2012. szept. 20. 18:14
 37/39 anonim ***** válasza:
A nők 10%-a ér valamit. Azoknak csak egy nagyon kis része diplomás. Te sem vagy különb kérdező. Attól hogy mindenről beszélnél, de igazából semmihez nem értesz, nem vagy okos. A művelt férfiak csak és kizárólag Nőkkel jönnek össze. Ezek között nincs egyetemista.
2012. okt. 15. 17:08
 38/39 anonim ***** válasza:
Jaj, de h.lye vagy utolsó! Egyetemisták között miért ne lenne normális lány? 28F
2012. okt. 15. 18:23
 39/39 A kérdező kommentje:
38.: Hát felmérést végzett! Nem érted?!;))
2012. okt. 15. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!