Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi,28 éves, egyedül maradni életvégéig?
Nem vagyok egy túl sűrűn ide írogatós típus.
Viszont valakikkel beszélni akarok a témáról. Legjobb haverjaim többsége sajnos elköltözött.
Szóval szerintem egy normális, rendszeresen sportoló, néha kicsit érzékeny, határozott, általában motivált férfi vagyok.
Azt mondják jól nézek ki, egyébként többnyire magamról én is ezt gondolom . Ezért is tudok szerintem szép csajokkal randizni.
A problémám az, hogy mindig ha egy randira kerül a sor, a randi után általában az a válasz a a többnyire 25-26 éves nőktől, h bocs nem találtam meg amit kerestem benned. Ezek olyan nők akikkel a randi előtt már volt némi szimpátia váltás, úgy értem bulikba már beszélgettünk stb. tehát valamennyire szimpatizálhattunk kölcsönösen ha már eljött randira.
Illetve ezt a részét nem értem. Két lehetőség van. Vagy ott jönnek rá, hogy nem is tetszek nekik külsőre (bár ezt furcsálnám) vagy tényleg ennyire amatőr vagyok.
Hozzáteszem nekem is vannak őrültésgeim, hülye poénjaim és valóban nem vagyok egyszerű eset. Diplomás vagyok, viszonylag jó a fizum, van autóm, igaz még szülökkel élek.
És többnyire ugyanez a válasz jön h bocs de nem találtam meg azt a pluszt ami nekem kell.
Ha jókat nevetünk és eldumálunk akkor sem, ha érzelmes lényemet probálom előadni akkor sem jövök be. Általában ugyan ez a szöveg....
Azt a kis pluszt nem érzem amit kéne....általában ez a válasz....
Lányok! Fiúk! Mi véleményetek?
Vágyom arra hogy szeressen valaki és én is őt...hogy közös jövőt építhessünk. Igaz nagyon válogatós is vagyok, csak szép csajoknál probálkozok...csak beléjük tudok szerelmes lenni.
De félek kicsit h örökre egyedül maradok.
A hiba valószínüleg bennem van...bár már nem tudom...lehet hogy a rendszerben...
Lányok mit jelent pontosan, hogy azt a pluszt nem érzitek?
Két lehetőség van. Vagy nem nézek olyan jól mint amennyire gondolom magamról és mások is csak kedvességből mondják, bár ezt nem hiszem, vagy valóban amatőr vagyok.
Légyszi irjatok valamit, kíváncsi vagyok mások hasonló élményeire és a válaszokra.
28. Folytatnám még a sort. Mos és főz magára, takarít maga után, maga után fizet mindent, nem csak a mobilt, hanem az összes rezsiköltséget, magának vásárol... De ha már tényleg külsőségek, akkor várjuk már el tőle azt is, hogy eltartja azt a hölgyeményt. Hiszen nem várhatjuk el, hogy az adott hölgy, mindig minden pillanatban nézzen ki tökéletesen, igényeknek megfelelően, és még tartsa tisztán a férfit is. Valamit valamiért.
A nőknek nincs több idejük, mint a férfiaknak. Sajnálom, de így van. Valamit fel kell áldozni egy másik dolog érdekében. Ha külsőségek fontosak akkor....
,,Mos és főz magára, takarít maga után, maga után fizet mindent, nem csak a mobilt, hanem az összes rezsiköltséget, magának vásárol..."
Ezt megteheti úgy is, ha a szüleinél él. :D
31 Azt kellene felfognod, hogy ez nem a nők igényének kellene, hogy legyen, hanem egy normális felnőtt ember igénye, nemre tekintet nélkül! A hangsúly a normális szón van.
Meddig akarsz mások nyakán élni?
,,Akkor talán kérdezzük meg: Kedves 28-as kérdező. Takarítod az egész lakást? Mosol magadnak és fizeted a rezsit magad után esetleg néha a szüleid után is? Főzöl magadra, esetleg néha a szüleidre is?"
Az összes kérdésre a válaszom nem. Ez esetben köszönöm a világnak, hogy ennyire magasak az elvárásai a nőknek, és inkább prostituáltakhoz járok ki tudja, mennyi ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!