Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda pasi vagyok, furcsa arcszerkezettel, nagy orral, nagyon kopaszodom is, ez boven eleg ok a nagy maganyossagra eletem vegeig? Akkor is ha teszek ellene?
Az említett hölgy, Peller Mariann.
Nem mondom, hogy tökéletes, konkrétan engem irritál is, de egyáltalán nem néz ki rosszul. Lehet tényleg azt a mércét kéne lejjebb tenni.
Istenem, hogy te mekkora hülye vagy kérdező...
Ahelyett, hogy olyanokhoz mennél oda, akik nem tetszene, mi lenne, ha azokhoz közelednél, akik igen? Ha Peller Mariann neked nem szép, akkor mutass már egy olyan nőt légyszi, aki az!
Ja és Franck Ribery-ben pl a foga az iszonyatosan ronda. A kopaszság egyeseket taszít, másokat vonz (én az utóbbi kategóriába tartozom és nem a borotvált buckóra gondolok, hanem a természetes kopaszodásra), tehát ez nem lehet vinnyogási alap.
Az ismerkedési stratégiádról nem tudok nyilatkozni, sosem jártam bulikba,így nem tudom, mit reagálnék ilyen helyzetben.
A szépség relatív, párom se egy szépség, de nekem az, sokan néztek is, hogy vele jöttem össze?
Amúgy senki nem akar számára ronda emberrel együtt lenni...
De persze könnyű másokat hibáztatni, pl egy egész nemet, hogy az ő hibájuk, miért nem bírnak elfogadni, blabla...
Én is átmentem ezen, ú, hányszor belém rúgtak... na és?!
# 53 -egyet értek.
Nagyon antipatikus kérdés, eleve nagyon ellentmondásosnak tartom, hogy rusnya pasi felszínes legyen..
Hiába "csúf" egy pasi, ha megfogó a személyisége(nem, nem normális-átlagos személyiségre gondolok, hanem ami annál is sokkal több), de aki leragad a felszínességben, fogalma sincs mit jelent ez. Csak irigykedve, értetlenül nézi, hogy másnak van barátnője.
"furcsa arcszerkezettel, nagy orral, nagyon kopaszodom is, "
Kb. ilyen?
Mert akkor tedd lejjebb a mércét. Szerintem veled van a baj, akit csúnyának látsz, az nem is az.
Bocsi, nem olvastam végig a kommenteket, ha esetleg előttem már leírta valaki.
Szerintem egy pasi ne legyen szép! Sőt.. engem pl. kifejezetten taszítanak a szépfiúk. Legyen férfias, legyen kisugárzása, kellemes hangja. Nem kell még csak nagy dumásnak se lennie, de áradjon belőle azért a magabiztosság.
Ha a netes társkeresőkön írod ezt a 73 próbálkozást, akkor inkább lehet hogy máshol kellene keresgélned. Ismerősi körben, esetleg szórakozóhelyeken, ahol többen megfordulnak.
Egy (vagy akár több) képről általában nem lehet megítélni, hogy tetszik-e valaki. Sokszor a személyes találkozó sokkal többet számít, de ha valaki csak a képet látja rólad (és bocs, hogy így írom, de csak az orrodig jut el), lehet hogy pont a lényegről marad le.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!