Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rondabb, kopaszodo pasiknak miért nem jár az, mint a helyesebb pasiknak, hogy visszairnak nekik?
# 20: Persze, nyilván jobban tudod, hogyan ismerkedtem meg a párommal, mint én. :)
Kérdező: nem azt mondtam, hogy változz, hanem a hozzáállásodon változtass, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 15-20 nő tetszik neked egyszerre, vagy ha igen, akkor nagyon felületes vagy, és neked tökmindegy, hogy ki, csak nő legyen! És hidd el, hogy ha egy nő ezt érzi, hogy neked mindegy, akkor el fog utasítani.
Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, de próbáltad már a módszert, amit írtam? Hogy csak barátilag ismerkedsz, és csak akkor hajtasz rá egy nőre, akkor hívod randira, ha már tényleg megismerted?
# 26: Ok, akkor fordulj plasztikai sebészhez, ha ennyire reménytelen a helyzet szerinted.
Én próbáltam segíteni, valamivel idősebb vagyok, több párkapcsolatot láttam már magam körül kialakulni (felbomlani is, de az más kérdés), a "legreménytelenebb" esetek is elkeltek. De te már úgyis eldöntötted, hogy te ronda vagy, neked nincs esélyed.
Ha ez segít, akkor megerősítem: minden nő csak a külsőt nézi, és soha nem lesz barátnőd. Megfelel a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!