Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/Lányok! Ti ismerkednétek tar kopasz/kopaszodó pasival? És fiuk ti hogy álltok ehez a kopaszodás témához? huszonévesen nagyon nagy lelki terror..
Az én párom is borotválja 30 évesen a fejét.Nem mintha annyira akarná, de sokkal jobban zavarja, hogy elkezdett már huszonévesen kopaszodni.Így nála kényszermegoldás.Így ismertem meg.Engem egyáltalán nem zavar.Sőt, kifejezetten jól áll neki. :)Eleinte furcsa volt, hogy nem turkálhatom a haját,eddig nekem mindig dús hajú pasim volt, de ma már fel sem tűnik.
22 L
utálom a kopaszokat és a 0,1-0,9 mmm közötti sörtéseket!
Egy férfinek legyen haja! ha picit kopaszodik nem zavar, de ezért ne borotválja le mert az undi.
Alapból azt mondanám, hogy nem szexi. Azonban találkoztam már olyan kopaszodó pasival (itt jegyzem meg: ne szégyelld a dolgot, sokkal jobb, ha leborotválod, mintha rejtegetnéd pár odahúzott tinccsel), akinek olyan kisugárzása és személyisége volt, hogy maga a pasi igenis szexi volt.
Szóval itt is az a lényeg, hogy tudod-e viselni, vagy szégyelled magad, és ez meglátszik a kisugárzásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!