Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednétek, ha nem lenne senkitek, de szeretnétek komoly kapcsolatot? 35/N
Nekem is az internet jött be.
Bár társasági ember vagyok, egyszerűen mindenhol ugyanazok az arcok voltak, nem volt miből válogatni.
Az internetes társkeresés viszont bevált, volt néhány rövidebb kapcsolatom, majd jött a férjem.
Viszont másik példának a velem egykorú barátnőmet tudom említeni (alulról közelítjük a harmincat). Évek óta nem jött neki össze semmi komoly.
Kipattant az ötlet a fejemből, hogy menjünk el borkóstolóra és begyűjtök minden jófej barátot. Végül néhányan addig variáltak, amíg négyen maradtunk, én a férjemmel, az említett barátnő és egy jóbarátom.
Hazafelé már egy párként jöttek.
Én is az interneten ismerkedtem meg a férjemmel, 5 éve a Randivonalon.
A barátnőm és a férje is ott jöttek össze és a férjem barátja és a felesége (felbuzdulva a mi példánkon).
Második vagyok.Húúú sok oldalon fent voltam,a férjemmel a startrandin,ha jól emlékszem ismerkedtünk meg.Amúgy még a love.hu volt ami szerintem jó ,bár nem tudom most milyen oldalak vannak,szerencsére 2 éve nincs rá szükségem:-)
Viszont jó sok pasival kellett levelezni,talizni,nagyon sok csak 1 találka volt,beszélgetés,és ennyi.Szóval kell kitartás hozzá.
Mi is a neten ismerkedtünk meg, már 1,5 éves a kisfiunk. Loveboxon találkoztunk, de csak beköszönt a srác és mivel pont aznapra semmi programom nem volt egyből találkoztunk (mérne alapon, legalább aznap is beszélgetek egy közepeset valakivel :) ) Aztán tessék...
Szóval ha nem veszed véresen komolyan, akkor inkább jobb lesz tőle az életed, mint "kudarcok halomra", úgy kell venni, hogy nagyon kicsi az esély, hogy élőben is mindkettőtöknek ok a dolog. Aztán egyszer csak sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!