Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a nők túlnyomó része a szórakozóhelyeken csak komoly kapcsolatot?
:D
Nem tudom, én valahogy pont fordítva veszem észre és elsőre f*szracuppanósból van igen sok.
Ja, akkor ezért.
Ezek általában 15-17 éves pitsák, akiknek te már érett férfi vagy, picit remélik, hogy saját kocsival és keresettel...
Diszkóban a tartós kapcsolat azt jelenti, hogy ha veszel nekik pár cuccot, többször is lexopnak.
Hát nemtom ti hogy vagytok vele de én pl azért megyek oda h jól érezzem magam és nem azért hogy egyik pasiról menjek a másikra. Persze táncolgatok pasikkal ha bejön vagy jó kedvem van...de csóknál tovább én még soha nem mentem..és csók is csak olyannal volt akit látásból már régebb óta ismertem és tetszett is...meg szeretek azért is járni mert jó hallani ha azt mondják h jól nézek ki...és nekem nem kell ahhoz le*opnom senkit hogy meghívjanak egy italra...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!