Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magát "gangsta" típusú fiúnak miért tetszik egy komoly, visszafogott lány és akkor meg miért nem mer megszólítani?
"gangsta" Pffff . Az ilyenektől a falnak tudok menni. Képzelem mekkora gengszer. Olyat is ismerek aki szó szerint niggernek tartja magát.Engem nagyon fel tud húzni ,hogy valaki itt ebben az országban "brúúklint" utánozza.
"Fúúú Wu-Tang killabeez jeeejjee mekkora szám ,mekkora szöveg én is nigger vagyok. de angolul egy k*rva szót nemtudok" Szánalom. És még úgy is öltözik :,D Szánalom komolyan.
A kérdezőnek:
Mindenki szerepet játszik, attól hogy te "gangsztának" látod lehet hogy egy puhapö*s. Magyarországon minden második férfiember gengszternek képzeli magát, egészen addig amíg valóban cselekedni kéne ott azonban lekerül a lepel.
Ezzel arra próbálok rávilágítani, hogy teljesen mind1 hogy milyen a stílusa vagy a külseje, egyszerűen tetszel neki pont. Ha ez kölcsönös adj neki esélyt, szemezz vele stb blahlbah.
Az előttem szólónak:
Gangszer stílus amikor a mókus nagy fekete terepjáróba feszít és próbál nagyon keménynek látszani, pl bemész elé a forgalomban ő lehúzza az ablakot a pirosnál és elkezd magyarázni neked. Erre te közlöd vele hogy ha valamit akar csinálni is a pofázáson kívül, akkor csinálja gyorsan mert ge*ire nem érdekel a sírása. Erre hősünk maximum pofázik 1-2 kört még és zöld lesz a lámpa majd sose látod többé.
és akármilyen nehéz elhinni, kééépzeljétek, van olyan is, aki magyar, és megérti az angol számok szövegét :O naháát...csak mindenki abból indul ki, hogy "magyar vagy úgysem érted az angol szövegeket.." ez is kicsit szánalmas szerintem...
bocs az offért.
van egy srác akivel tetszünk egymásnak.nah ő ilyen főkemény húdemenő undergroundos hiphop dj 28 éves.nagy graffitis arc.
én meg 19 éves egyetemista kis cuki csaj vagyok(és a hiphopért nem vagyok oda)...
ilyen az élet!nem egyedi az esetetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!