Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/186 A kérdező kommentje:

na figyike:

mondom 8 honapja csinálom ezt. Eljártam kiefejezetten sokat szorakozohelyekre. Égtem, elküldtek, megszégyenitettek, nem érdekelt, lenyeltem, csináltam tovább, vakon bizva, hogy egyszer majd jo lesz. Nem érdekelt a kudarc, két lábbal rugdostam be a lehetöségek ajtaját. 8 honap alatt egy lányt dugtam meg. Lettek volna mások is, de azok nem tetszettek, vagy éppen házas volt az egyik. Meg volt, amit én toltam el, de azt annyira nem sajnálom visszagondolva sem!

ugy indultam neki, hogy nem vagyok buckalakó, biztosan lesz nö, aki lefekszik velem. Lett. De méltatlanul kicsi a sikerráta. Mitöbb, átlagos lányokért hajtok. NEM fogok átlag feletti eröfeszitéseket tenni, hogy utána alattasabb lányok megkaphassanak. Mert legtöbbször ez van. 14-16 éves lányokra mennek 23-25 éves palik. Mert ekkora értékkülönbség kell, hogy legyen vonzalom. Nekem korombeli, hozzámvaló lányok kellenek. MErt látom rendszerint, hogy a legtöbb fiu olyan lánnyal van, akitöl sokkal jobbat is össze tudna szedni. Pl. kigyurt, aranyifju állat és akkor egy alig 8-as csajjal van. Pedig ha akarná járhatna modell nökkel is. Én iylen szinten nem vagyok nagyravágyó. Egy átlagos szépségü lány minden igényemet kielégiti. És nem hinném hogy én ne tudnám kielégiteni az övét. Mondjuk ha arra gondolok, hogy rajtam keresztül nem fog ingyen belépökhöz jutni, mitöbb fizikálisan sem tudom megvédeni, max verbálisan, naés?

ő tud fözni? mélytorkozni? vagy azért gyurjam ki magam, mert ő szétteszi a lábát? Ez igy nagyon nem pálya. Joképüség mindent megoldana.

2012. jún. 15. 15:55
 82/186 anonim ***** válasza:
100%
na küldj már magadról képet...
2012. jún. 15. 16:03
 83/186 anonim ***** válasza:
100%
hát szarul csinálod, láttam nálad jóval ocsmányabb srácot dugni. na most küldj egy képet egy lányról akit te átlagosnak gondolsz.
2012. jún. 15. 16:09
 84/186 A kérdező kommentje:
a joval ocsmányabb srác valoszinüleg JÓL NÉZ KI
2012. jún. 15. 16:10
 85/186 anonim ***** válasza:
100%
Stílusoddal lehet gond...annyit mondok, kicsit változtass, próbálkozz más dolgokkal. (vagy ne bulihelyeken ismerkedj)
2012. jún. 15. 16:20
 86/186 A kérdező kommentje:

voltam déjgémen, westendben párszor.

még kevéssé állnak le a nők, mint éjszaka.meglátnak ---> kösz, de nem...vagy max a ronda lány néz vigyorogva.

2012. jún. 15. 16:23
 87/186 anonim ***** válasza:
56%
2012. jún. 15. 16:56
 88/186 anonim ***** válasza:
50%

kérdőző t enyira egy szefos vagy kajak rádiok h segitek kajak segitek 6 ténngem fut midegyik olyn sziten fejlődik h cska neznel egy lsue tago becjsoztam 3 nap alatt szval aszem aki kajak csajozni akar vagy csak 1orás menetet irjon

de kajak kérdző te meg szenvedj tovabb ha válszolni se tanultla meg

2012. jún. 15. 16:59
 89/186 A kérdező kommentje:
én mondtam neked, hogy csak élő tréningre vagyok kiváncsi. Kimegyünk az éjszakába, max elötte sörözni, elmondod a bölcsességet, terepen demo, vagy néhány közös szet aztán várjuk az eredményt.
2012. jún. 15. 17:02
 90/186 anonim ***** válasza:
én meg modtam nem csajtszedek fel neked hanem személyisége cserélem le mert ezzel stilusal sopha nem csjaozol be szval aszem legyél okos és váld be mert igy max portikak fizetvbe kapsz sexet
2012. jún. 15. 17:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!