Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/186 anonim ***** válasza:
jah és az önsajnalat nem léptet ki sörzni akrsz meg szedjek fel neked csajt hat jo de az csak tüneti kezelsé amit PUA us tesz nen tezs mas csak felszint kezeli am önsajnalat soha nem elsz csajod :D like aki egyet ért
2012. jún. 15. 17:05
 92/186 anonim ***** válasza:
30%
utolsó, te nem tudsz írni?
2012. jún. 15. 17:08
 93/186 anonim ***** válasza:
előző itt helyesírás kérédés? vagy éppen az h mi szitu mert szeretim lényege midenki érti hálla az emebri agynak van egy képeség ami öszerakj szavakt :D am lényegn nem az irásom változatt ha helyes írok ha nem csak az igazatt modtam és lányok se irásodba szeretnek beléd :D jobb ha tudod
2012. jún. 15. 17:10
 94/186 anonim ***** válasza:
55%
a diszgráfia többé-kevésbé kezelhet, tudtad?
2012. jún. 15. 17:12
 95/186 anonim ***** válasza:
*kezelhető
2012. jún. 15. 17:13
 96/186 anonim ***** válasza:
Tudtam :D és azt is h aláhúzza piros hibas szvakat szval jelzi hibakat :D am nincs diszgárfiám :D ez az egyéni stilusom:p nemérekl
2012. jún. 15. 17:14
 97/186 anonim ***** válasza:
30%
hát szerintem a puába be kellene építeni egy helyesírásoktató modult is. mert ez elég egyéni, hogy is mondjam fogyatékos stílus. és gáz.
2012. jún. 15. 17:15
 98/186 anonim ***** válasza:
100%
Most mondja azt ,hogy az ilyen hisztis kisfiúknak mint te nem jár a du*ás? Mert valami borzalom ,hogy mennyit tudod magadat sajnáltatni! Felfogtuk nem vagy jóképű, mert ha az lennél minden könnyebb lenne, de nem vagy hajlandó egy kicsit sen adni magadra esetleg gyúrással ,mert mi a f*sznak a csajok csak felöltöznek és már van is pasijuk, komolyan ennyi kifogást ritkán lát az ember! Te egyszerűen mindent megmagyarázol ,de szó szerint mindent, ha rondának érzed magad akkor már meg ne haragudj ,de miért menne el veled egy átlag csaj? Ha ennyire alulértékeled önmagad az meg is látszik rajtad, még ha te nem is veszed észre lehet ilyen helyzetekben rohadt görcsös vagy!
2012. jún. 15. 20:01
 99/186 A kérdező kommentje:

azt véletlenül sem olvastad el, hogy mikor teljes magabiztossággal csajoztam, akkor se másztak rám?

mikor a csaj fikázott, hogy vézna vagyok, akkor elengedtem a fülem mögött és lesmároltam, meg képes voltam azt mondani a csajnak viccesen, hogy ő paraszt és traktorral jár diszkóba, és magabiztosságom miatt nem kérdöjelezte meg, elfogadta mint poént, és vele is smároltam...

ne legyetek már idióták, hogy csak a sablon problémákat látjátok meg.

én magabiztosan léptem fel a nöknél mégsem dugtak velem.

2012. jún. 15. 20:06
 100/186 A kérdező kommentje:

a görcsösség nagyon nem volt jellemző amikor csajoztam.

amikor pl odajött haverkodni egy csaj és szoknya volt rajta és meg nagyon részeg voltam és izomból alányultam és felpofozott, de utána mégis dumáltunk , mert a magabiztosságomat nem döntötte romba, hogy felpofozott.

vagy hányszor mondták már nekem, hogy tünjek el mert nem jövök be a csajnak, aztán mégis bejöttem?

a görcsös, önbizalomhiányos lekopik az első elutasitást látvány, én nem!

most meg megint ideges leszek a legalapabb szociális szituácioban is. Noha pár hete még gátlástalanul tudtam mászni minden nöre és nem voltak akadályok.

2012. jún. 15. 20:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!