Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25-30 év közötti férfiak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 év közötti férfiak, ti összejönnétek egy 7-8 évvel idősebb nővel?

Figyelt kérdés
Ha amúgy tetszene az illető, fiatalabbnak néz ki a koránál(pont emiatt nem is gondolnád, hogy valójában hány éves) és már túl vagytok egy pár randin, ami alapján okés lenne kapcsolatra is? A kora miatt hagynád?
tegnap 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Velem 34 évesen összejött egy 27 éves nyáron, vagyis én vele;)

Most szeretném lezárni (egyébként a korkülönbségből adódó problémák miatt), de ő szerelmes és nem szeretné...

tegnap 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Elbírok egy 38 éves nővel. Sosem én szoktam lenni a szűk keresztmetszet, sőt, általában sok is vagyok. A fiatalabbaknak meg főleg...

Ha gyereket szeretne, mert valami miatt még mindig nincs neki, akkor még ebben az évben, szinte azonnal ezzel kéne kezdeni a kapcsolatunkat, amit el tudok képzelni vízválasztónak, mert én azt akarom, hogy engem szeressen és egymással foglalkozzunk, amiből annyira kevés adatott meg ezidáig bármi mással. Nem akarok egy évet kapni, utána kvázi ellopták.

tegnap 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
bárki mással* sorry
tegnap 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
30 F vagyok ha normális és meg van a szimpátia akkor miért ne?
tegnap 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan 30 éves pasit, akinek legjobban a 10-14 évvel idősebb nők jönnek be.
tegnap 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jonnek ossze. 32 f
tegnap 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!