Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves lány összejönne egy nála 10 évvel idősebb férfivel?
Figyelt kérdés
Vagy ez már nagy korkülönbség?2020. dec. 13. 22:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1/11 anonim válasza:
Dehogy nagy.
Normális.
10 év különbség semmi.
Főleg, ha beszámítja az ember, hogy a férfiak általában
a nőkhöz képes későn érőek.
2/11 anonim válasza:
Én 22 vagyok, barátom 31. Igaz, csak 9 év, de hasonló a szitu. Nincs gond köztünk ebből.
3/11 anonim válasza:
Van rá nem egy példa, és boldogan élnek.
4/11 anonim válasza:
Anyukámék között is ennyi év volt, nekem ez normális korkülönbség.
6/11 anonim válasza:
Lehetnek ebből problémák, de miből nem :). Simán működhet hosszú távon is.
7/11 anonim válasza:
Én nem,de lehet hogy 33 évesen összejönnék egy 23 éves sráccal.
8/11 anonim válasza:
Részemről kizárt, de nem mindenki gondolkodik így
9/11 anonim válasza:
Tinderen rengeteg matchet kapok 20-25 éves lányoktól is. Igaz jóképű vagyok és kb 5 évet letagadhatnék ránézésre. A kérdésre válaszolva biztos nem minden csaj, de sok csaj igen.
31/F
10/11 anonim válasza:
Sok példát látok rá, de nekem ez már túl nagy korkülönbség lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!