Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kerülnek el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülnek el a férfiak szerintetek?

Figyelt kérdés

30 as nő vagyok saját lakással. Kívűlröl kicsit zárkózottnak tűnök. Kapcsolatban egyébként odaadó bújós vagyok. Nem vagyok csúnya igaz szépse, sztem olyan átlagos. Soha nem hívnak randira. Azok akik érdeklődnek azok olyanok hogy pattontom lefele mert hulye szexista beszólásokkal próbálják felkelteni az érdeklődésem. Nem is értem miert gondolják azt hogy ezzel elérnek barmit is.

Nem tapasztaltam életrm során olyat hogy 1 férfi jön beszélgetni megakarna ismerni keresi a társaságom ír elkéri az elérhetőségem és mellőzi a szexista beszólogatásokat.

ma 13:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Gyakorlatilag megválaszoltad:

1. Nem vagy szép, csak átlagos - ez ma már kevés egy nőtől is, mert az ingerküszöb, az elvárások az egekben. (El ne hidd, hogy a férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen.)

2. Ráadásul még kicsit zárkózottnak is tűnsz, ami pont nem kompenzálja a nem elég jó külsőt, épp ellenkezőleg.

ma 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy az 1-es írja, ma már átlagosnak lenni is kevés. Nekem vannak átlagos, vékony alkatú barátnőim, akiket le se szarnak a férfiak, pedig se nem rondák, se nem kövérek vagy igénytelenek. De évek óta egy olyan nem akadt, akivel legalább szexelnének.

Én szép vagyok, na rám akkor is tapadnak pasik, ha nem akarom. És jó pasik.

ma 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:

A nyitókérdés úgy szól, hogy nem érdeklődnek irántad a férfiak, majd lejjebb kiderül, hogy igen, csak szexista beszólásaik vannak.

Nem tudjuk, mit értesz ez alatt, de valahol itt a magyarázata annak, hogy nincs párod. Hogy akik akarnak tőled valamit, azokat elhajtod.

ma 13:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedsz? Fent vagy társkereső oldalon? VAgy hol találkozol férfiakkal? Van baráti társaságod? Van lehetőséged új emberekkel ismerkedni? Nagyon nem mindegy, hogy milyen közegben mozogsz.
ma 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megközelíthetetlen is vagy.
ma 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Rossz közegben mozogsz.
ma 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

"Nem vagyok csúnya igaz szépse, sztem olyan átlagos."

Nem vagy átlagos. Az átlagos külsejű nők is tele vannak üzenetekkel netes társkereső platformokon és vannak normális randijaik.

Ha ennyire nem érkekled a pasikat, külsőre nagyjából alsó 30 %-os nő lehetsz. Tehát nem vagy az átlagos közelében.

ma 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem itt is találnál nem szexista pasit, de gondolom vissza sem írsz ha valaki megpróbál megismerni.
ma 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a kérdező nincs tisztában a szexista szó jelentésével. Ez ugyanis nem szexuális tartalmút, hanem nemi diszkriminációt jelent. Szexista beszólás pl, hogy minden nő szarul vezet, vagy nőnek a konyhában a helye.

Én kíváncsi lennék konkrétumokra, hogy milyen beszólásokra gondoltál? Meg mondjuk írj le egy szitut, úgy könnyebb lenne tanácsot adni.

ma 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Átlagos, zárkózott nő nem prioritás általában véve... ennyi, de attól még lehet neked is párod, sőt lesz is.
ma 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!