Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek el a férfiak szerintetek?
30 as nő vagyok saját lakással. Kívűlröl kicsit zárkózottnak tűnök. Kapcsolatban egyébként odaadó bújós vagyok. Nem vagyok csúnya igaz szépse, sztem olyan átlagos. Soha nem hívnak randira. Azok akik érdeklődnek azok olyanok hogy pattontom lefele mert hulye szexista beszólásokkal próbálják felkelteni az érdeklődésem. Nem is értem miert gondolják azt hogy ezzel elérnek barmit is.
Nem tapasztaltam életrm során olyat hogy 1 férfi jön beszélgetni megakarna ismerni keresi a társaságom ír elkéri az elérhetőségem és mellőzi a szexista beszólogatásokat.

"Ahogy az 1-es írja, ma már átlagosnak lenni is kevés. Nekem vannak átlagos, vékony alkatú barátnőim, akiket le se szarnak a férfiak, pedig se nem rondák, se nem kövérek vagy igénytelenek."
Ez nem mai probléma, egyszerűen egy végtelenül átlagos, semmi egyénivel ki nem tűnő embert észre se lehet venni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!