Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek totál más elbírálás alá (régen nagyon nem ez volt apáink idejében) a férfiak és a nők?
Pl itt van a hölgy a video első percében (nem a lakás a lényeg most benne), kis túlsúly, látszik a lábain is, hogy nem vékony. Mégis szerintem sok pasi mondaná azt, hogy azért én elmennék vele egy körre. Ellenben ha egy pasi ilyen,átlagos arcú, túlsúly, akkor a nők nagy része már fújjol és csak akkor huny szemet felette, ha valami menő szakmát végez és jól keres. Egy nőnek szinte elég ha kevesebbet eszik, mint egy bálna és már szexre a legtöbb pasinak jó lenne, sőt kapcsolatra is, ellenben ha egy pasi csak átlagos arcú, nem sportos (de nem is mangalica), nem tehetős, akkor a nők 98%-a meg levegőnek nézi (az a két százalék meg olyan, hogy 1-2 ha elfogadható közülük férfi szemmel nézve, kompromisszumokkal)
https://www.youtube.com/watch?v=SpwP_xE-My8

sok férfinál annyi a lényeg, hogy nő legyen
Én ezt látom, hogy ha már elmegy kategória a nő és 85 kiló alatt van, akkor már bizony lesz rá jelentkező (és nem csak 55 éves alkesz Jóska, nettó 60 ezrrel)

"sok férfinál annyi a lényeg, hogy nő legyen"
Tévedés. A pasiknál ennyi az igény. A férfiak az más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!