Mi a feltétele annak, hogy egy hangszerboltban dolgozzon az ember ? Kell hozzá valami iskola ?? Vagy milyen elbírálás alapján vesznek fel oda dolgozni ? Mihez kell érteni ? Hogyan lehet abban gyakorlatot szerezni ?
Ha van itt olyan, aki dolgozott ilyen helyen, az megírná, hogy mik voltak a feladatai ?
Miket kellett tudnia, miket tanult meg, stb...
Köszönöm!
Gitározni és szintetizátorozni tudok csak...
Az meg, hogy mi milyen anyagból van, és miket tud azt honnan lehet megtanulni ?
Érettségi van, számítógépes ismereteim is vannak, egyébként abból érettségiztem, az intelligens kommunikáció meg mindenhol jól jön :D
De szerintem azzal sem lenne baj.
Mondjuk aki kezdő, és fogalma sincs a gitárokról és venne egy kezdő/olcsó gitárt ami jó is, na azt pl el tudom már magyarázni, hogy kb mi az ami szóba jöhet, aki meg ért hozzá, annak meg úgysem kell magyarázni, mert annak úgyis vannak már elképzelései (gondolom...).
Ja, angol.
Az angollal úgy vagyok, hogy okés, de nem tudom, hogy milyen lehet, ha csak hangszerekről beszélgetünk :D
Amúgy sok külföldi jár be magyar hangszer üzletekbe ?
Tehát leginkább az van, hogy az ütős, fúvós, vonós hangszerekhez nem értek :D
Illetve hogy miből készültek (így ránézésre...most még).
Ez mennyiben számít ?
Mármint ha hangszerekkel dolgozik valaki és nem ért hozzá nyílván nem jó, de valahol el kell kezdeni. :D
Ezekről valami ? :)
Köszi az eddigit!
Én bölcsész vagyok, nulla zenei ismerettel, és így is felvettek egy hangszerboltba a belvárosban, eladónak.
Végül nem maradtam ott, de gondolom betanítottak volna az alapismeretekre.
Ránénézésre egy gitárról mondjuk sose fogod megmondani, az anyagát, viszont idővel megjegyzed, hogy melyik típus miből van, meg az alap adatait.
Ha megvan az alap hangszeres tudásod, tapasztalatot könnyen szerezhetsz ott arról, hogy melyik hangszer milyen, általában ez nem túl bonyolult
Mit jelent az alap hangszeres tudás 8 :D ?
Am köszi az eddigieket.
Igazából csak szeretnék valami ilyesmi helyen dolgozni, mert szeretem a hangszereket, meg a zenét is, és talán jól érezném magam egy ilyen helyen.
Vagy legalábbis ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!