Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek a férfiak?
Fiatalabbként se barátkoztak velem a srácok(már nem mintha most olyan idős lennék)Sőtt mindenki kerül.Pedig hát fogalmam sincs mi lehet a baj velem.Najó sejtésem van,mégpedig hogy nem vagyok olyan vékony mint a velem egykorúak.de most tényleg egyedüli halálra vagyok ítélve?Nem értem
Másnak aki pl sokkal nagyobb nálam simán van valakije,de én meg bármennyire próbálkozom semmi se sikerül.Akkor se ha nem foglalkozom a témával

Nem az alkatoddal van a baj.
Az önbizalmadra gyúrj, és a kisugárzásod is jobb lesz!

"de én meg bármennyire próbálkozom"
Valószínűleg éppen ezzel riasztod el a férfiakat.

nem tudom hogy nézel ki, így nem tudok véleményt mondani.
Lehet a belsőben kell keresned, pl szégyenlős, szótlan vagy.

A túlzottan zárkózott, magának való embereket sokan alapból kerülik, mivel ők nem kezdeményeznek baráti kapcsolatokat másoknál, így náluk sem fognak próbálkozni.
A szerelmi dolgok teljesen mások, bár kizárt, hogy egy molettebb lány ne találjon valakit magának.
Milyen a személyiséged?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!