Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerülnek el a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülnek el a normális férfiak, átok ül rajtam?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen, hogy valakit a normális, tisztelettudó, tisztességes, becsületes férfiak nagy ívben elkerülik? Mi lehet az oka?

Nem csak párkapcsolati szempontból van ez, munkatársak, rokonok, a normális férfiakkal max. felületes viszonyba kerülök, a szélhámos, érzéketlenek viszont mindenhol ott vannak.

nov. 23. 23:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
63%
Te választod őket.
nov. 24. 00:13
 2/27 anonim ***** válasza:
40%
Lehet, hogy átok ül a nyakadon. El kell menni egy mágushoz, hogy levegye a rontást.
nov. 24. 00:26
 3/27 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ hány éves vagy. Minél idősebb annál kevesebb az a halmaz amiből választhatsz a még szabad de normális férfiak közül.

Vagy aki normális az lehet neked nem jön be mint férfi.

nov. 24. 01:39
 4/27 anonim ***** válasza:
66%
Kedvesnek tűnsz, és nem félnek tőled. Így mindig lóg rajtad 1-2 hülye, a normálisakra meg nem jut figyelmed. Először ezeket le kell pattintani.
nov. 24. 06:20
 5/27 menta34 ***** válasza:
69%
Ilyenkor szokott az lenni, hogy szerinted a "normális" az a férfiak felső 10%-ába tartozó alfahím. Aki pedig tényleg átlagosan normális azt le se szarod :)
nov. 24. 06:51
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, nem csak a férfiakkal, hanem az emberekkel általában, akit szívesen megismernék, meg normálisabbnak tűnik, az nem csak elkerül, hanem még kimondottan nem akar velem kapcsolatba kerülni, mintha valami leprás lennék. De lehet, hogy velem is az a baj, amit 4-es ír, rám is sokan mondják, hogy túl kedves vagyok, pedig egyébként nem, én csak illedelmes vagyok szerintem, de lehet ebben a kultúrkörben még ez is sok.
nov. 24. 06:57
 7/27 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj veletek nőkkel, hogy a normális férfi nektek mindig valamilyen tulajdonságában "túl":

-túl alacsony

-túl csendes

-túl kiszámítható

-túl gyerekes

-túl kövér

-túl sovány

-túl szegény

Nektek egy inger-gazdag környezetet nyújtó, jó dumájú, de titeket mindig meghallgató, szolidan izmos, de inkább izmos, nálatok magasabb, ápolt, szorgalmas, szobapszichiáter-villanyszerelő-kispap tekintetű-strici altestű menedzser-bölcsész a normális férfi, aki nem jómódú, de mindig van pénze, ha kell.

nov. 24. 07:17
 8/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom hol kerüllek el, de itt vagyok.

39/F

nov. 24. 07:59
 9/27 anonim ***** válasza:
57%
A normális férfiak normális nőket keresnek. Talán ez lehet a problémád.
nov. 24. 08:21
 10/27 anonim ***** válasza:
75%

Abban igaza van a 2esnek, hogy te választottad őket!

Ha ki tudtak használni, az azt jelenti, mélyebben belementél vele a dolgokba. Itt az a kerdés, hogy mit teszel azért, hogy ismerkedj. Pl ráirtál e a 8asra. :)

nov. 24. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!