Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek el a normális férfiak, átok ül rajtam?
Létezik ilyen, hogy valakit a normális, tisztelettudó, tisztességes, becsületes férfiak nagy ívben elkerülik? Mi lehet az oka?
Nem csak párkapcsolati szempontból van ez, munkatársak, rokonok, a normális férfiakkal max. felületes viszonyba kerülök, a szélhámos, érzéketlenek viszont mindenhol ott vannak.
Attól függ hány éves vagy. Minél idősebb annál kevesebb az a halmaz amiből választhatsz a még szabad de normális férfiak közül.
Vagy aki normális az lehet neked nem jön be mint férfi.
Az a baj veletek nőkkel, hogy a normális férfi nektek mindig valamilyen tulajdonságában "túl":
-túl alacsony
-túl csendes
-túl kiszámítható
-túl gyerekes
-túl kövér
-túl sovány
-túl szegény
Nektek egy inger-gazdag környezetet nyújtó, jó dumájú, de titeket mindig meghallgató, szolidan izmos, de inkább izmos, nálatok magasabb, ápolt, szorgalmas, szobapszichiáter-villanyszerelő-kispap tekintetű-strici altestű menedzser-bölcsész a normális férfi, aki nem jómódú, de mindig van pénze, ha kell.
Nem tudom hol kerüllek el, de itt vagyok.
39/F
Abban igaza van a 2esnek, hogy te választottad őket!
Ha ki tudtak használni, az azt jelenti, mélyebben belementél vele a dolgokba. Itt az a kerdés, hogy mit teszel azért, hogy ismerkedj. Pl ráirtál e a 8asra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!