Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerülnek el a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülnek el a normális férfiak, átok ül rajtam?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen, hogy valakit a normális, tisztelettudó, tisztességes, becsületes férfiak nagy ívben elkerülik? Mi lehet az oka?

Nem csak párkapcsolati szempontból van ez, munkatársak, rokonok, a normális férfiakkal max. felületes viszonyba kerülök, a szélhámos, érzéketlenek viszont mindenhol ott vannak.

nov. 23. 23:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ez így nem minden esetben igaz.

Én például szeretem a kissé bolondosabb személyiségű nőket akikkel lehet olyan programokat is csinálni amit más abban a korban lévő nővel nem.

Talán a legjobb úgy tudom ezt leírni, hogy felnőtt de megmaradt benne a gyerek is.

nov. 24. 13:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg a viselkedésedben van valami ami nem tetszik a normális férfiaknak.

Vagy te váltasz ki az amúgy normális férfiakból, nem normális viselkedést.

Vagy simán elmész a normális férfiak mellett, mert nem jönnek be.

Ezer oka lehet mint látod.

(Nem egyszer megtörtént velem is hogy oda-vissza voltak hogy milyen normális vagyok, mégis offoltak pár hét után... Mert valószínűleg nem tudtak hozzám úgy vonzódni mint egy "rosszfiúhoz" mert ugye az izgalmasabb)

nov. 24. 17:02
 23/27 A kérdező kommentje:

Ez a rossz fiú sztereotípia egyáltalán nem jellemző rám, a leírásban szerepel, hogy pont ez a bajom, hogy csupa valódi "rossz fiú" alias tisztességtelen szaralakba botlok bele nem csak párkapcsolati fronton.

Csak azt lenne jó tudni, hogy mi ez a dolog bennem, mi az ok. Mert azt tudom, hogy velem van a baj.

nov. 24. 20:12
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Engem inkább az érdekelne, hogy miért prédikálsz a vízről ha bort iszol, azaz mit siránkozol, hogy a kretének találnak csak be mindig, ha a rendeseknek válaszolni se vagy hajlandó, hiába írtam már én is neked legalább kétszer!?
nov. 24. 20:14
 25/27 anonim ***** válasza:
70%

Nincs rajtad átok, egyszerűen a felhozatal a gond.

Sok férfi a normális alatt azt érti, hogy teljesen mindegy a külső.

Ez nyilván nincs így de ez nem a te hibád.

Lehet valaki emberileg is rendben de mellette azért figyelhet egy kicsit a megjelenésére is.

nov. 24. 20:22
 26/27 anonim ***** válasza:
76%

"azaz mit siránkozol"

meg aztán rendes vagy biztos :D A rendesek nem így beszélnek LOL

A kérdező meg lehet valami pszichológusnak gyűjt ügyfeleket. Persze persze mindenkivel baj van aki körül vannak hülyék, tessék tessék 20000/óra.

nov. 24. 21:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Pszichológusoknak nem gyűjtök senkit, nem hiszek a pszichoterápiában. Elég lohasztó volt látni, hogy a kommentek nagy része projektál és gyűlölködő.
nov. 24. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!