Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerülnek el a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülnek el a normális férfiak, átok ül rajtam?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen, hogy valakit a normális, tisztelettudó, tisztességes, becsületes férfiak nagy ívben elkerülik? Mi lehet az oka?

Nem csak párkapcsolati szempontból van ez, munkatársak, rokonok, a normális férfiakkal max. felületes viszonyba kerülök, a szélhámos, érzéketlenek viszont mindenhol ott vannak.

nov. 23. 23:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
7 A csendes az mit jelent, hogy társaságban nyuszi, de a nőt meg a közelebbi környezetét meg folyamatosan kioktatja, meg a kiselőadásait kell hallgatni, mert otthon ő dominál? Mert akkor baj.
nov. 24. 08:36
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
7 igen így van, az kell.
nov. 24. 08:56
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
Mert valójában te kerülöd el a normális férfiakat.
nov. 24. 10:12
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

"Létezik ilyen, hogy valakit a normális, tisztelettudó, tisztességes, becsületes férfiak nagy ívben elkerülik? Mi lehet az oka? "

Nem fog tetszeni, és a sok önérzetes nő le is fog pontozni, de az igazság az, hogy ezek a férfiak általában pontosan azokat kerülik el, akikről érzik hogy nem ilyenek. Tehát ők is komoly, megbízható, normális, klasszikus női értékekkel rendelkező nőt szeretnének, és teszem hozzá teljesen jogosan. Ahogy a normális férfi, úgy a normális nő is hatalmas érték manapság, az kizárt dolog hogyha te olyan vagy, akkor ennyire elkerülne ez a típus. A másik opció pedig amit szintén nem szoktak az itteni nagyképű nők szeretni, de simán lehet hogy túlzottan felfelé választasz. És azok a férfiak akiket te szeretnél magadnak, benned nem látnak fantáziát. Alkalmi szexre meg azért nem kellesz nekik, mert mint ahogy írod is, tisztességesek és becsületesek. Tehát nem kalandoznak, hanem komoly kapcsolatot keresnek.

nov. 24. 10:47
 15/27 anonim ***** válasza:
51%

Nem az önérzetesek pontoznak le hanem a logikusak meg a nem szemellenzősek. Mivel jól tudjuk (már aki figyel és nem hazabeszél) hogy a férfiak se választanak jól, mindkét nemet behúzzák a csőbe a játszmázók meg a sérültek, meg a simán csak seggfejek, aztán sírás rívás van, de mindkét oldalról. És erről konkrétan nem is a normális emberek tehetnek, csak időbe telik megtanulni kiszűrni a hülyéket.

Például, te, 14 , egy borzasztóan rossz választás lennél bárkinek, ezzel a tudálékos szövegeddel ami ráadásul alapjaiban téves.

nov. 24. 11:04
 16/27 anonim ***** válasza:
64%

Hazabeszélés hmm... Tehát kérdező ír 2 mondatot nőként, abból te már tökéletesen tudod, hogy ő véletlen se lehet játszmázó, sérült, vagy akár seggfej, nyilván nem ezért kerülik el a normális férfiak, mert ezt esetleg megérzik. Akkor áruld már el nekünk, ha annyira normális és jó parti mint nő, miért kerülik el mégis? Mi lehet az oka? Ha őt rendre behúzzák a csőbe a nem megfelelők, akkor miért van hogy ennek ellenére se kezdenek vele a normálisak? Na?

Meg az se hazabeszélés nyilván, hogy nem tetszik amit férfiként mondok, és máris úgy teszel, mint aki mindent tud rólam. Meg gondolom azért téves a szövegem mert neked nem tetszik, és akkor az már úgy is van. Te kijelented valami téves, és akkor az téves. De tessék, ha ennyire okosnak hiszed magad és jó arcnak, itt a lehetőség hogy megcáfold hol és miben tévedtem. De nem fogod, mert nagyképűen okoskodni ezerszer könnyebb, ignorálva a tényeket, meg lepontozgatni a másik felet ha nem tetszik amit mond.

nov. 24. 11:20
 17/27 anonim ***** válasza:
34%

16 Mi ez a fejedelmi többes, azt képzelged hogy egy fél ország neked nyal?

Azt már leírtam miben tévedsz, sajnálom hogy nem tudod értelmezni.

Az lehet hogy a kérdező is sérült, nem tudhatjuk. Az viszont eddig semmiből nem derült ki hogy férfi (bár szerintem sértődött kisfiú) vagy, de most már elárultad. Mindenesetre nem az nem tetszett az irományodban hogy férfi vagy, mivel nem is tudtam róla.

nov. 24. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát ez egyre jobb, kérlek folytasd még :D Most olyan szívesen megkérdezném tőled, hogy ezt az újabb aktuális agymenésedet hol sikerült kiolvasnod a soraimból, hogy a fél ország nekem nyal? De ugyanez lenne a válasz tudom, hogy egyértelmű/már megválaszoltad. Tehát amit te mondasz az úgy van és kész. Zseniális, még elő is keresném a tapsoló emojit, de nem érsz annyit.

"Azt már leírtam miben tévedsz, sajnálom hogy nem tudod értelmezni."

Semmit nem írtál le erről, és nem én nem tudom értelmezni, hanem te egy teljesen másik dologról írtál. Ami nem zárja ki azt amit én is írtam, rá is kérdeztem, de mivel nincs rá logikus cáfolatod így ignorálod, nagyképűsködsz és okoskodsz helyette. De akkor még egyszer, ha valóban szegény kérdezőt a gonosz és hazug férfiak sorra behúzták a csőbe, akkor az miért zárja ki, hogy normális férfi is kezdeményezzen nála, legalább egyszer? Miért kerülik el őt ennyire a normális férfiak is, ha ő annyira normális nő lenne? Na erre válaszolj!

Én is tudom egyébként kiféle miféle vagy, már az első kommentedről felismertelek :) De nyugi, nem érsz te nekem annyit, hogy személyeskedésbe kezdjek a fajtáddal. Hagyatkozz az érvekre! Ja hogy az nem fog menni, pech. Csak magadat ásod egyre mélyebbre.

nov. 24. 11:32
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Nőként az a véleményem,hogy pusztán arról van szó, hogy hasonló a hasonlót vonzza.
nov. 24. 12:02
 20/27 A kérdező kommentje:
#14 köszönöm, hogy másokkal ellentétben sértegetés nélkül fogalmaztad meg a véleményed. Ha őszinte vagyok magammal, akkor valószínűleg nem úgy viselkedek, amit ált. a férfiak elvárnak vagy amiről azt gondolom, hogy ők elvárnak egy nőtől.
nov. 24. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!