Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok kerülnek engem, mert még soha nem volt barátnőm, melegnek néznek vagy nem normálisnak. Talán jobb lenne egy prostituált segítségét igénybe venni?
Ördögi körben vagyok. Nem volt barátnőm, kevés a barátom. Ezért a lányok nem ismerkednek velem.
28/F
6-os fontos dolgot mondott. A nőknek nagyon rossz véleményük van arról a férfiről aki prostihoz járt. Soha ne mond el olyan nőnek, akitől akarsz valamit, akkor se ha már régóta együtt vagytok.
Annak ellenére, hogy bőven van kereslet férfiprostikra is, a nők nagy részétől ez teljesen idegen gondolat, férfiaggyal pedig nem tudnak gondolkodni és nagy részük meg sem próbálja.
De téged ez ne zavarjon, nem leszel ettől se több se kevesebb.
tesó én még 21 vagyok de ha elérem a bűvös 30at (és még szűz leszek) tuti prostizni fogok.
az elsőnek: nem öltözködöm úgy mint egy meleg mégis volt hogy megkérdezték tőlem hogy az vagyok e... ha valaki megtudja hogy szűz vagy 21-28 évesen, a hír gyorsan fog terjedni :) és ebből azt szűrik le hogy homár vagy. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!