Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőktől kérdem: alakult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdem: alakult már párkapcsolat - akár több is - úgy, hogy a férfiú a mostanában kőbe vésett módon elvárt önbizalommal, kisugárzással, vagy rendkívül intelligens + jó humorú beszélgetések nélkül is valami módon szimpatikussá vált számotokra?

Figyelt kérdés

Nem volt csúnya, nem volt pocakos, nem volt igénytelen, nem volt büdös szájú, nem volt szegény, nem volt agresszív, nem volt alkoholista, nem dohányzott, nem részesítette előnyben a haverokat - rengeteg mindent szoktatok felhozni, hogy mi baj van a férfiakkal (vagyis jelen esetben csupán férfiúval).

De nem volt az a ma szinte már kőkeményen elvárt önbizalom bomba, kisugárzás bajnok, nem rendelkezett hihetetlen humorérzékkel, nem volt társaság közepe, nem volt az a kacérkodó/csibészes mosolyú sármőr amorózó.

Vagyis: csupán beszélgettetek vele és valahogy megkedveltétek.

Hogy aztán ebből lett-e házasság, vagy nem lett, lett-e hosszabb távú párkapcsolat, vagy nem lett, itt most huszadrangú és teljesen lényegtelen.

Csak az a fontos hogy egyszerű hétköznapi beszélgetésekből alakult-e párkapcsolat?

Alakult-e úgy kapcsolat, hogy bár távolról sem volt az illető a legrosszabb, de messze a legjobb sem?

(Nem hiszem, hogy ez érdekelne bárkit is, talán még a kutyát sem, de kérésre idővel leírhatom ebbe a topic-ba, hogy miért oly fontos ez a kiírás. Legtöbbőtöknek semmi, nekem sajnos nagyon is fontos.

Illetve az én esetemben teljesen átlagos nőkről van szó!

Az ezen az oldalon szünet nélkül vágyott agyonsminkelt nők, meg az Ittasgramm elvárásbajnok magamutogató likevadász cicái engem megmosolyogtatnak. Nekem a hétköznapi, normál nő az ideálom!

Nem érdekel mit eszik vacsorára, vagy, hogy tökéletes-e a frizurája, vagy mit vezet, meg hol nyaral... Nőkről van szó, nem színlelt, megjátszott álomképekről.)

ma 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
nálam alakult volna igen, de mégsem lett belőle de szimpla ilyen beszélgetésből, vagy inkább úgy értem, hogy azonos a hobbi és van közös téma és ebből alakult ki közelebbi, aztán mégsem.
ma 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
igazából a másik lényébe tudsz kapaszkodót találni amig nem látod, és igy látod meg igazán a másik felét, és ha nyitott és beenged akkor igen lehet bármiből bármi, csak a képzelet szabhat határt
ma 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:

"És ha beenged..."

Na itt lehet akkor a probléma! És egyben közelebb is kerültél az általam zárójelben megfogalmazottakhoz.

Mármint azt képezhet akadályt, hogy valami módon (lehet mosolyogni...) nem tudom azt felmérni, vagy valamiért nem veszem észre, hogy:

Ki az a hölgy, aki fogadná a közeledésemet - és nem valami olyasféle módon nézne rám, hogy "na ez mégis mi a francot akar tőlem?!"

ma 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Amolyan"aszex" beszélgetesektől én még nem lettem se szerelmes se iugatott se semmi.

Ha pl nézem a kollegákat hiaba ferfi meg átlag, de attol csak hogy megbeszélünk pl egy projektet nekem marad csak egy ember. Az se érdekel nő vagy férfi.

Akinek meg van kisugárzása karizmája flört is megy,jókat mond, megérint ott belül bennem vmit felébreszti bennem a nőt, és izzik a levegoben is vmi azzal már mindjárt más. Férfi a szememben és esetleg flörtölók is viszont vagy zavarban is vagyok, akárhogyan is, de hat rám

De ilyenekkel mikor beszelek akár egy projektről csak ott nonverbálisan teljesen másrol van amugy szo.

ma 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
*se izgatott, se semmi
ma 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:

"Csak az a fontos hogy egyszerű hétköznapi beszélgetésekből alakult-e párkapcsolat?"

Nekem csak ilyenből alakult eddig párkapcsolatom. Soha életemben nem ismerkedtem azzal a céllal, hogy párt találjak, nem is akarnék. Erőltetettnek érzem, az egésztől hányingerem van. Minden kapcsolatom úgy alakult ki eddig, hogy XYZ esemény/közös ismerős során megismertem valakit, akivel beszélgettem, aztán valami megfogott benne ami másban nem.

ma 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, házasság lett belőle.
ma 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem is jönnek be ezek a kőkemény önbizalmu csavok. Sokkal szimpatikusabb, ha valaki csak szimplán szimpatikus és megmutatja a sebezhető oldalát is.
ma 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!