Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel egy éjszakás kalandom volt , de valamiért annyira megfogtuk egymást amennyire nem számítottunk rá . Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Valahogy a kisugárzása miatt meg a kémia miatt ami nagyon meg volt köztünk . Azóta ..?
Miért lenne egyszerűbb? Talán neki lenne egyszerűbb. Az meg, hogy hétvégére.... Lesz kin levezetnie a fáradt gőzt? azzal bizonyítaná, hogy te is tetszel neki, ha ő jönne le. Végülis ő a férfi. "Egyszerűbb..." Vicc!
Szerintem hagyd a gyereket!
Fuu, volt nekem is egyéjszakásom és később jöttem rá, mennyire megfogott engem a másik (nem a szex miatt) és mit megadtam volna ha folytatódik (sajnos nem). De! Azzal egyetértek, hogy ilyenkor itt van a férfi esélye, hogy bizonyítson. Mitől lenne egyszerűbb ha te mennél? Nem hiszem. Ha valakit nagyon akarsz látni megoldod, és Belgium nem a világvége. De logikusan belegondolva neki olcsóbb M.O. mint neked fordítva és ő férfi. Pedig nem vagyok régimódi, de szerintem most itt neki kéne jönni.
Egyik barátnőm (akinek a szüleinek nagyon irigylésre méltó kapcsolata van) szokta mondani, hogy amelyik férfi nem teszi meg érted (nincs konkrét dolog, mindig amiről épp szó van), az nem érdemel meg. És itt nyilván nem arra céloz, hogy csak a férfi fusson a nő után, mert ennek két oldalról kell jönnie, de valahol igaza van. Nem tudjuk kioltani teljesen az evolúció dolgokat. Vannak helyzetek, amikor igenis a férfinek kell megtenni a lépést és én is azt látom, hogy egy olyan férfinek akinek igazán kell a nő ÉS látja, hogy van is esélye, az megy utána és megszerzi.
Te voltál kint külföldön? Na akkor ő is tegye meg! Mi értelme annak, hogy pénzt adjon az útra, amikor ha ő menne hozzád, hiszen annyira hajtogatja hogy látni akar? Ő a kezdeményező fél kérdező, akkor tessék úgyis cselekedni!
Ha te mész lehet oda vágná, hogy ő álta a kiruccanást és mivel nem ismered nem tudhatod minek teszed ki magadat! Szerintem baromi nagy intő jel hogy a családjáról hadovál, hogy ismerkedni akar, de mégis "könnyebb" lenne neked utazni...Lusta menni hozzád és mivel már megkapott így azt hiszi rángathat mint egy bábut. Őszintén szólva ha nem egyezik bele abba hogy ő utazzon, akkor a válasz egyértelmű: Nem gondol ő komolyan semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!