Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a sikeres egy éjszakás kaland titka?
Figyelt kérdés
Mivel, hogy a nők akkor szexelnek amikor akarnak, a férfiak akkor amikor tudnak, ezért az utóbbi tapasztalatokra vagyok kíváncsi, akiknek sok összejött.2023. máj. 1. 15:12
1/22 anonim válasza:
Na neked sem lesz ha a gyk-n kell kérdezned…
2/22 anonim válasza:
Kémia, olyan nő, akinek tetszel, akit meg tudsz hódítani, semmi más.
3/22 A kérdező kommentje:
Mélységesen sajnálom hogy 17 évesen még nem volt benne részem. xD De talán még van időm...
2023. máj. 1. 16:15
4/22 anonim válasza:
Magabiztos, férfias fellépés, nevettetni képes tulajdonság és bármelyik nőt megkapod. 17 évesen még semmiről nem maradtál le és van időd fejlődni!
6/22 anonim válasza:
Esetlegesen hogy ne legyél önző és talán öt is kielégítsd, ne csak ő téged.
Ez nagyon nagy plusz pont lenne, sok nőnek nincs ebben része. :)
7/22 anonim válasza:
Köszönjük a hozzászólást liza96 és remélem idővel te is találsz magadnak egy olyat% :)
Négyes leírta a lényeget szerintem.
8/22 anonim válasza:
7. Nem keresek kalandot, épp elég a sok hülye akit látok munka közben.. az elég nagy kaland :)
Remélem te is találsz majd valakit, szép napot!
9/22 anonim válasza:
Én is 17 vagyok, lány. Nagyon nagyon jó lenne kötöttség nélkül lenni valakivel egy éjszaka erejéig, a probléma csak az, hogy a bulikban a fiúk általában olyan részegek, hogy vagy fel se áll, vagy velem már egyáltalán nem törődnek, ez pedig azok alapján, amiket hallottam, kezd általános lenni. Szóval amit én tanácsolok neked, hogy ne igyál, vagy csak mértékkel. 3szor könnyebb dolgod lesz. És a csajra is figyelj oda azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!