Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a sikeres egy éjszakás kaland titka?
17 éves vagy? Te jó ég, neked még a játszótéren kéne labdáznod, nem nőket dugdosni :D
A mai fiúk nagyon-nagyon lassan érnek, egy 17 éves az még szinte kisbaba.
17 évesen nő? Hát szerintem inkább csávó, de mindegy :D Nem lehet, hogy te vagy fogyi egy kissé?
11,16
"Én is 17 vagyok, lány. Nagyon nagyon jó lenne kötöttség nélkül lenni valakivel egy éjszaka erejéig, a probléma csak az, hogy a bulikban a fiúk általában olyan részegek, hogy vagy fel se áll, vagy velem már egyáltalán nem törődnek, ez pedig azok alapján, amiket hallottam, kezd általános lenni. Szóval amit én tanácsolok neked, hogy ne igyál, vagy csak mértékkel. 3szor könnyebb dolgod lesz. És a csajra is figyelj oda azért."
Erre reagáltam, mivel 11-es szerint ezt nem egy lány írta. De sajnálom, hogy nem tudsz olvasni sem szöveget értelmezni, általános iskola első és második osztálya, biztos szívesen fogad valaki korrepetálni.. :)
#17 nem a válaszolóról volt szó, hanem a kérdezőről, az a pasi, de ne is törődj vele :D
Persze, hogy aki a fent idézett szöveget írta, az lány, de róla nem is volt szó. Jó reggelt
18,19
A kérdező sehol nem írta hány éves. Vagy csak én nem látom a választ? Kérlek, mutasd nekem hol említette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!