Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisugárzás? Ennyi volna a siker kulcsa?
Erre csak kérdéssel tudok válaszolni!
Neked jobban esne egy full depis,önbizalom hiányos,gátlásos és még sorolhatná,csajjal járni?
Majd ha erre sikerül magadnak válaszolni,akkor megérted miért is kerülik a nők a gátlásos,önbizalom hiányos pasikat!
Jaj, nem igaz már, hogy megint ez a téma...-.-'
Nem kell gátlásokkal teli pasi, mert nem férfias. Párkapcsolatot szeretnék, nem pszichológus-páciens viszont, abból lesz majd elég másik.
Egy nőhöz kell idő és pénz: TEHÁT
nő=idő*pénz;
de mivel az idő pénz (idő=pénz)
ÍGY
nő = pénz*pénz;
ugye a pénz minden probléma gyökere, vagyis
pénz = √(probléma)
nő=√(probléma*probléma)
nő = probléma :D
A határozatlanság, a gátlásosság és társai eltakarják a rendességet, kedvességet és jó humort. Hiába ilyen valaki belül, ha kívülről csak egy rakás szerencsétlenséget lát az ember. Én is ilyen szerencsétlen voltam lányban, de nagyon kemény munkával megpróbáltam előhozni a jó tulajdonságokat, hogy azt lássák rajtam először. Sok év kellett hozzá, hogy ezeket valahogy legyőzzem, még mindig nem tökéletes, de sokkal nagyon sikerem van a pasiknál, mint régebben. Gondolom én, a 'kisugárzásom" vonzóbb lett, mert nem a félelem és a negatív érzések sütnek belőlem.
Én ismertem egy önbecsülésben 0 pasit, és egyszerűen a hideg rázott tőle, pedig nem volt kimondottan csúnya, de egyszerűen idegesítő volt, hogy állandóan biztatgatni kellett, tutujgatni, anyáskodni, hogy egyáltalán megszólaljon. Ez egy idő után fárasztó, és az embernek elmegy a kedve.
ez mind nagy badarság,ha kellesz valakinek mindegy milyen vagy ha meg nem akkor ugyan mindegy milyen a kisugárzásod..
a nő mindig meg szerzi ami neki kell a férfi meg csak próbálkozhat..
8. szerintem nem kell be mutatkozni egy nőnek sem számomra.
ha akar valamit azt lelehet venni ha meg nem akkor mindegy mekkora a mellmérete.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!