Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy jó legyen a kisugárzásom?
Mosolyogj! :D
A boldogság, életvidámság, öröm, kedvesség, stb, ezek amik szerintem vonzóvá teszik az embert.
Azt olvastam, hogy mi magunk is ahhoz vonzódunk, ami pozitív, tehát ha te sugárzod az életörömöt magadból, az emberek hozzád próbálnak orientálódni, mivel ilyen érzésre vágynak, azzal szemben, mint aki ül búskomoran mufurc fejjel.
Pl én mindig vidám vagyok, és mikor ismeretlen közegbe megyek, hiába van ott rajtam kívül még egy csomó ezerszer szebb csaj, az összes kan, meg pár másik átlag lány velem kezd el először beszélgetni, mert én simán vidáman eldumálgatok velük, míg azok ülnek összetett karok-lábak pózban, "dögöljmeg" tekintettel, és ha hozzájuk szólsz, egy "igen-nem-nemtudom" morgáson kívül mást nem produkálnak.
Szerintem. De ha szexis kisugárzást szeretnél az megint más tészta.
21L
Nem feltétlen a jó kinézet teszi.
Sokkal inkább a jó kedv. Ha az ember boldog,pozitív lesz a kisugárzása. De a boldogságnak nem lehet a látszatát kelteni,annak magától kell jönnie.( Ha erőltetett mosolyt vesz föl az ember,csak rosszabb lesz a helyzet!)
Ha őszinte a mosolyod,pozitív a kisugárzásod!
Tehát magyarán találj ki valamit,ami boldoggá tehet téged,keresd az apró örömöket,keresd a boldogságot!
a jó kinézetnek semmi köze hozzá. Én pasival voltam így. Emlékszem,akibe belezúgtam,először olyan ellenszenves,flegma kisugárzása volt,hogy már ránézésre rosszul lettem tőle :D
Aztán amikor elkezdtünk beszélgetni,kiderült,hogy mennyire kedves.Teljesen más lett a szememben,hiába jóképű,de ha nem szólal meg,akkor tényleg valamiért teljesen ellentétes kisugárzást ad,mint amikor elkezd vele az ember beszélgetni.Nagyon sokat számít az arcjáték,a testbeszéd.
Én nőként azt mondom,hogy egy nő akkor lehet vonző,ha határozott,ugyanakkor nőies.A nyávogást,kelletést felejtsd el.Sugározz határozottságot,céltudatosságot,ne legyél "cukormáz nyávógógép" :)).Ugyanakkor mosolyogj sokat,ha beszélgetsz valakivel,nézz a szemébe,mosolyogj.Legyél nagyon kedves.
Én is ezeket próbálgatom jelenleg :))
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!