Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy érhetném el, hogy egy pasi aki nagyon tetszett nekem de eddig úgy tettem, mintha levegőnek nézném újra bepróbálkozzon?
Figyelt kérdés
volt hogy odajött hozzánk 1 buliba de rá se mertem nézni, voltak kissebb jelek hogy tetszem neki, de semmi konkrét, buliban mindig ott sertepertélt ahol vagyok, ha létezik ilyen szó. de két hete semmi, szerintem megunta hogy semmibe vettem, most persze már nem tenném...utálom magam.2012. ápr. 2. 21:46
1/5 anonim válasza:
Utáld is, nesze neked hülye női taktika.
23/L
2/5 A kérdező kommentje:
hát evvel sokat segítettél, tudom egy idióta vagyok, talán felejteni kéne ezt a pasit...
2012. ápr. 2. 21:55
3/5 anonim válasza:
Én minden taktikát utálok, ha kiszúrom,h egy nő vmi ilyesmit csinál velem,onnantól lesz@rom,levegőnek nézem,akármennyire is tetszett,onnantól vége,többé nem bízom benne.:S
4/5 anonim válasza:
pont ezt csinálja velem az egyik csaj...
és én ezt már unom, ugyhogy nem foglalkozok már vele
de amúgy te miért csináltad ?
5/5 A kérdező kommentje:
nem taktikából csináltam, hanem egyszerűen nem mertem kimutatni, hogy tetszik, mert mivan ha félreértettem? de ha a taktikázásról van szó, akkor ő is taktikázott? mert végülis huzta az agyam, de pl. ha "véletlenül nekemjön" akkor én arra gondoltam ezt direkt csinálta de nem mutattam ki hogy mire gondolok, merthát kitudja lehet tényleg véletlen volt
2012. ápr. 2. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!