Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisugárzás? Ennyi volna a siker kulcsa?
Aki nem magabiztos annak megvan az oka!
Még jóhogy a jóképű pasik magabiztosak,hisz megse kell szólalniuk már tapadnak rájuk a nők
De a rondák hogyan lehetnének magabiztosak?Mindenki mondogatja hogy fő az önbizalom,mégis hogyan legyen önbizalma ha a lányok elfutnak tőle mert annyira ronda?Esélye sincs ismerkedni mert egyből lekoptatják...De persze nekik is a topmodellek között kell válogatniuk
Igazad van kérdező,mire kitapasztalja az ember a dolgokat addigra öreg lesz :D Na jó azért ez túlzás
Egyébként ha kielégítő választ akarsz akkor felkéne töltened magadról egy képet így mi is megtudnánk mondani hogy min változtass stb
Én most csak saját magamból indulhatok ki.
Tudod mitől kell hánynom a határozatlan fiúktól. MIÉRT?! Miért nekem kell a férfinak lennem egy kapcsolatban???
Az, hogy ki helyes és vonzó, és ki nem, az totál egyén függő. Mindenkinek más jön be.
De tény, ha van egy srác aki külsőre, csak 5-ös, de emellett van egy fantasztikus kisugárzása, - tehát érdekes a személyisége, vibrál belőle az élet és jó humorral rendelkezik- akkor abból az ötösből rögtön 8-as lesz.
Tőlem aztán akármilyen magabiztos, humoros szépfiú lehet, ha szar a humora. Engem le kell, hogy kössön. 2 dologgal tudnak lekötni. Jó kisugárzással és határozottsággal. Külön a kettő nem létezik.
Mi a vonzó abban, ha még a viccet is kérdezi, nem pedig meséli.
Na meg egy határozatlan sráccal éppen annyira érzem magamat biztonságban, mintha az 5 éves öcsémmel mennék szórakozni. Pl. tegnap voltam bulizni, éjjel részeg vandálokkal jöttem haza, szétrombolták a buszmegállót, dobálták a buszokat, utána a buszon az összes utasba belekötöttek.. Baromi nagy biztonságban éreztem volna magam egy határozatlan, de egyébként rendes sráccal.Tényleg..
+ nem értem milyen magyarázatot vársz. Ez a nőkbe bele van kódolva. Kezdetektől a nők azokhoz vonzódtak, akik a hierarchia csúcsán helyezkedtek el. Azok a férfiak voltak a legkelendőbbek akik győztesen kerültek ki a vadászatokból, csatákból.
Ugyan úgy bele ivódott ez a genetikánkba, mint a férfiaknak az utódnemzés kényszere.
Most egy ilyen lány, akinek van kuksija, nem igazán kerül ki győztesen semmiből, mert képtelen kiállni magáért, pláne nem még másokért is.
De akinek jó a kisugárzása, az sokkal könnyeben eltud simítani bármilyen helyzetet. Meg általában azok nem is kerülnek bele ilyesmibe..
Nekem ez a véleményem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!