Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sírva röhöhős szmajli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírva röhöhős szmajli?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok azokról,akik ismerkedeskor teletuzdelik a szöveget mindenféle emojikkal? Engem ez a sírva röhögős szmajli zavar a legjobban. Nem akkor, ha mondjuk valami vicceset írok és arra reagál így a másik, az rendben van. De néha komoly beszélgetésben is megjelenik. Nekem az az üzenete, hogy a másik fel tök hülyének néz és valami akkora marhaságot írtam, hogy azon sírva röhög magában.

ma 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én erőltetettnek szoktam érezni. Mintha a másik fél önbizalomhiányos lenne és próbálná viccesre venni a figurát.

Mindenesetre taszító.

ma 08:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Másik, amitől ráz a hideg, az a szemét takaró emoji, vagy a majom. Borzasztó.
ma 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Divatról szól szerintem. Különösebben mélyebb jelentése nincs, de valóban zavaró tud lenni.
ma 08:50
 4/8 A kérdező kommentje:
3-neha azért van jelentősége. Pl valaki mondandojara nyomni egy like-ot. Vagy valami bántó megjegyzés mögé szmajlit, kacsintos szmajlit tenni.
ma 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Valakinek reflex, olyan mintha valakinek az a reflex,hogy helyesen ír. Megszokod és aszerint cselekedsz. Nekem is volt egy olyan emberke aki minden mondata után ezt a 😃 szmájlit használta. Óriásian idegesített, kérdeztem is tőle, hogy miért és azt mondta, hogy évek óta úgy ír. Nem is bírtam sokáig. Tényleg nagyon irritáló tud lenni.
ma 08:58
 6/8 A kérdező kommentje:
5-igen, valószínűleg ez is benne van, de engem is irritál. Fun fact - egyszer azért nem ismerkedett velem egy pasi, mert nem használtam szmájlikat a csetelésben :D
ma 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eléggé természetes, az “msn generációba” tartozok, abban nőttem fel hogy minden szó helyén valami villódzó figura volt. :D ehhez képest 1-1 mondatvégi emoji nekem teljesen természetes.

Inkább az zavar, mikor valaki rosszul használja az emojikat, pl halálhír alatt “őszinte részvétem 😂😂” mert azt hiszi ez a sírós…

Meg ➕ az☝️ zavar 😤 ha valaki 👱‍♀️ túltolja 🫨, látok ilyen posztokat hogy 1-2 szavanként van emoji, na attól kifolyik 🫠 az agyam. 🧠

ma 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:

A #7-el vagyok egy véleményen, a mondatvégi emoji engem sem zavar feltétlenül, de lehet nekem is csak azért, mert már "öreg" vagyok :D

Az írott kommunikációban nem látunk ugye semmilyen mimikát, gesztikulációt, hanglejtést, pedig élőben ezek rengeteget hozzátesznek a mondandóhoz, elveszik egy-egy kifejezés/mondat élét vagy éppen bántóvá tesznek valami ártatlan szót, nyilván szándékfüggően. Az emojik az én szememben ezt a fajta non-verbalitást hivatottak helyettesíteni, én legalábbis általában ennek megfelelően próbálom őket használni. Természetesen ha valami olyanról van szó, akkor nem halmozom el röhögő arcokkal a másik felet, de amúgy engem is zavar az a fajta komolyság, amikor valaki egyáltalán semmit nem használ, vagy csak nyom egy lájkot a korábbi szövegemre és ennyi. Az olyan nem is tudom, hivatalos, olyankor úgy képzelem el a "beszélőt", mintha a bankban nyomogatná sorra a pecséteket valami halál unalmas papírmunkára, és közben ilyen faarccal meredne maga elé. Na, hát én nem így szeretek beszélgetni, de én élőben is nagyon lendületesen kommunikálok, arccal-kézmozdulatokkal, stb, valakinek ez is zavaró tud lenni.

Ennyi, nem vagyunk egyformák.

ma 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!