Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emojik nélkül ma már nem lehet cserélni?
Ismerkedem neten és a szia üzenetem után nem raktam szmajlit. Erre jött a kérdés, hogy miért nincs jókedvem? Válaszoltam, hogy jó kedvem van. Erre: látom. Megirtam, hogy nem szeretem az emojikat, meg hogy mindenki minden mondata után szmajlit tesz. Erre elkezdett szabadkozni, hogy elnézést, hogy túlzásba vitte. Én mondtam, hogy nem kell elnézést kérni, csak én nem szeretem ezeket. Aztán ennyiben maradtunk.
Kifejezetten utalom, mikor manapság már csak like,meg mindenféle jelekkel kommunikálnak az emberek. Nem gondoltam volna,hogy van,akinél ez alapból kizaro ok lesz.
Vannak olyan emberek is, én se szoktam, csak akkor ha úgy érzem.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
megmondod: amúgy nem szeretek szmájlikat használni, ne vedd magadra.
szmájlik nélkül lehet ismerkedni, funkcionális kommunikációs készség nélkül viszont nem.
Cserélni? Vagy csetelni?
Gondolom a második. Egyébként valaki tényleg túlzásba viszi a használatukat, de ettől még nálam nem lenne kizáró ok az ismerkedésre. Valaki pl. szereti a nagy gesztusokat, vagy hangosabban beszél az átlagnál. Egyéni dolgok ezek.
Csetelni, csak autokorrekt atirja.
Nálam nem kizaro ok, ha valaki használ. Én nem használtam,és ettől már egyből rosszkedvunek tartott a másik fél. Most elhatározás, hogy egyáltalán nem használok a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!