Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel és átlag nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel és átlag nő testet cserélne egy évre akkor vajon a nő már jobban megértené milyen pokoli kínokat kell kiállnia nap mint nap egy incelnek?

Figyelt kérdés
és az 1 év utén miután visszakerült a testébe már összejönne az incelekel?
2023. aug. 9. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
89%
Hát kezdjük ott, hogy a csávó az első menstruációja napján meghalna (de előbb kiposztolná a haldoklását minden létező platformra), és itt vége is.
2023. aug. 9. 13:10
 2/61 anonim ***** válasza:
91%
Nem sok ideje maradna az incelnek, miután naponta mind a 100 "szia, szép vagy" üzenetre hosszú paragrafusokban válaszolt, ahogy az elvárható lenne szerintük.
2023. aug. 9. 13:14
 3/61 anonim ***** válasza:
93%

Én ronda nő vagyok.

Szerinted ha testet cserélnénk összejönnél velem utána, vagy akkor is csinos csajokra ácsingóznál?

2023. aug. 9. 13:16
 4/61 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem cseréljen helyet egy incel meg egy csirke agya, és előbbi máris okosabb lesz.
2023. aug. 9. 13:16
 5/61 anonim ***** válasza:
81%

Hát szerintem se birnad ki, hogy menstruációs gorcseid lennének. XD

Egyébként azt se, hogy incelkék hordanának el indok nélkül, gyulolnenek, kezdemenyzne több férfi, akikneked nem tetszenenek és szintén megkapnad, hogy mekkora ribizli vagy.

Azt se, hogy párod lenne, aki üt-vág, megcsalna.

Honnan tudod te, hogy szingli nő testébe kerülnel? És hogyha bántalmazott nőről lenne szó, vagy megcsaltról, akár olyanról, akire a férjet nem érdekli és a gyerekei se?

Szingli nőként azt éreznéd, hogy majdnem minden férfi csak dugni akarna veled míg te szerelmet akarsz és nem adnál nekik esélyt.

Egyáltalán nem birnad a strapát, mint nő ez biztos. XD

2023. aug. 9. 13:22
 6/61 anonim ***** válasza:
87%

Nő vagyok, és atlag! Köszi, max csöbörből vödörbe!

De persze gondolom az átlag nő nálad, széparcu, 50kg, 25 alatti, es instapozitív

2023. aug. 9. 13:24
 7/61 anonim ***** válasza:
85%

Mesélj miféle pokoli kínokat kell átélnetek, hmm? Hogy nem lesz top nőtök? Ronda és átlagos férfiak milliók élnek kapcsolatban, vajon ők hogy csinálják? Nektek amúgy a külsőtök a legkisebb gond, a mérhetetlenül undorító belsőtök annál nagyobb, azt pedig semmiféle testcsere nem old meg.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem létezik olyan szituáció kerek e Földön, ami miatt akárcsak baráti viszonyba kerülnék egy incellel, nem hogy még kapcsolatba….

2023. aug. 9. 13:26
 8/61 anonim ***** válasza:
88%
Pokoli kinok🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 9. 13:29
 9/61 anonim ***** válasza:
88%
Én szívesen másznék be egy incel testébe, ha addig az ő tudata valahol máshol dekkol. Nem engedném a testem és az életem közelébe. De, kipróbálnám milyen férfinek lenni, az meg külön jó, ha a pasi még béna is volt, mielőtt beléptem. Egyfajta biztonságot adna, hogy rontani már úgyse tudok a helyzeten.
2023. aug. 9. 13:34
 10/61 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező

Ha életet kellene cserélned egy szenvedélybeteggel, mélyszegénységben élővel, háborús övezetben élővel, fogyatékossal...

AKkor ez a tapasztalat után már szívesen összekötnéd az életedet egy ilyennel?

Dehogyis. Miért tennéd?

Igen, megérted, hogy szar neki. És akarod ezt a szart az életedbe? Miért akarnád?

2023. aug. 9. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!