Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látok nap mint nap egy csomó jó alakú nőt és alig jön be közülük valaki.Egyszerűen ha nem látom a tüzet a szemében akkor kész ennyi volt. Miért van ez így ti hogy vagytok ezzel?
Ha engem levegőbek néznek az engem is leküld a padlora, nemhogy még rajongjak is érte mint vmi pincsi.
Szerintem ez EQ kérdése hogy a másikra rá lehet hangolódni és aki nincs azon a rezgésen mint en, valahogy taszít ahelyett hogy vonzana hiába helyes top No1.
Túl sokat vered a brét.
Már hogy állna fel szegény agyon gyötört Jancsika bármelyik nőre is?
Persze átvitt értelemben...melyik tetszene így meg?
Én is így vagyok. Valahogy az tud vonzó lenni, aki legalább egy kicsit nyitott felém. Legalább egy szemkontakt van.
Van, hogy kérdezi valaki csorgó nyállal, hogy bejön az a csaj. És furán néznek rám, ha azt mondom, hogy szép lány, de nem érdekel. Mintha csak egy lelketlen próbababa lenne. Ezzel nem akarok senkit degradálni, nincs semmi baj velük. De a vonzalom jó részt az elérhetőség függvénye is. Ezt bizonyították is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!