Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek vajon miért éri meg kiírni a kérdéseiket nap mint nap, amikor a kommentszekcióban gyakorlatilag senki nem ért velük eggyet? Miért jó ez nekik?
Unatkoznak
Propaganda
Sorstars kereses
Figyelemfelkeltes
Hatha megszanja oket egy fullos bombazo
4
Ez is meglehet, mert olvasni itt elég agyament kérdéseket amiket aligha gondolhat komolyan akár a kérdező is..
2
Propaganda alatt mit értesz?
Én incelként abban reménykedek, hogy előbb -utóbb megunják a gyűkölködők és nélkülük normálisan lehet majd beszélgetni.
Az meg, hogy nem unják meg, csak igazolja, hogy valójában ők is érzik a problémát.
"Én incelként abban reménykedek, hogy előbb -utóbb megunják a gyűkölködők és nélkülük normálisan lehet majd beszélgetni."
Aha, mi vagyunk a gyűlölködők, mikor olyna kérdéseitek vannak, hogy
"Miért pénzéhes minden nő? Miért r*banc mindenn nő? Miért baj, hogy többre tartom a prostikat, mint az átlag nőket?"
Ezek alatt milyen normális beszélgetés szeretnél?
Én azért, mert nem kellek senkinek és nincs jobb dolgom. Az életem amúgy teljes lenne, csak egy barátnő hiányzik belőle, ebbe őrültem bele.
Igazából legszívesebben egy pszichiátriai intézménybe feküdnék be, de erre sincs lehetőségem és ebben sem segít senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!