Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt nap mint nap kioktatják az egyedülálló férfiakat, belegondoltak abba akár egyszer is, hogy hogyan élnék akár egész életüket pár nélkül?
Tudod miért nem voltak ilyen helyzetben? Mert fejben minden okés velük. Pl 22 évesen nem sírtak itt,hogy rájuk örök magány vár.
Testileg, lelkileg fejlesztettték magukat,hogy kitörjenek a sárból!
Mint minden éremnek, ennek is kőkeményen két oldala van.
A kioktatás/tanácsadás súlyos hiba - mondom úgy, hogy gyakran elkövettem. A kéretlen tanácsadás akkor is arrogancia, ha nem kioktató, mert ilyenkor azt mondom neked, hogy én jobban tudom, neked mit kellene tenned, ergo jobb vagyok, mint te. Mondom ezt úgy, hogy egyrészt fogalmam sincs rólad, másrészt pedig marhára nem arra van szükséged, hogy még valaki beléd rúgjon. Szóval ezzel egyetértek.
Másrészt viszont általában a kioktatásnak van előzménye, leginkább panaszkodás, önsajnálat. Márpedig a panaszkodás legalább olyan súlyos hiba. A siránkozás önzőség, mert panaszkodó ember a saját terhének egy részét kérdés nélkül átakasztja valaki másra, és azt mondja "ez a sok szar nem az én cuccom, vigyél belőle te is". A kioktatás csomószor annyit takar: "bazmeg, ezt a sok szart igenis te gyűjtötted magadnak, amikor ezt és ezt csináltad, szóval hagyjál engem békén!" Csak hát lehetne ezt szebben is mondani...
Az igazság az, hogy mindkét félnek van némi igaza. Egyrészt nem ítélhetlek meg, mert nyilvánvalóan nem szándékosan vagy abban a helyzetben amiben vagy. Ugyanakkor te sem ítélhetsz meg, mert valójában te sem tudod, hogy én milyen helyzetben vagyok. Ennek megfelelően én nem oktathatlak ki, te pedig nem siránkozhatsz nekem. Szebb lenne a világ...
Nekem 8 évig nem volt csajom, mert egy tutyimutyi balf...asz voltam, aki arra várt, hogy majd egy nő felszedi.
Aztán végre rászántam magam, ès elkezdtem csajozni.
Nem voltam szép gyerek, és mégis, ha vért izzadva is, de lett ereménye. 10 csajból 8 visszautasított, de a többi nem.
Hagyjad kérdező ez ilyen :) Magas lóról könnyű osztani az észt.
Mint amikor a gazdagok mondják, hogy a pénz nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!