Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyák, erre, milyen reakciótok lenne?
Megismersz valakit, aki eddig minden téren a legjobb pasi, akivel összehozott a sors. Mondja, és érzed is, hogy komolyan tervez veled.
Viszont nem akarja a gyerekedet nevelni, így tesz egy ajánlatot.
Passzold le a gyereket, egy bentlakásos helyre, vagy a nagyihoz, vagy a tesódékhoz. Ő MINDENT fizet, ha kell a tesódék lakáshitelét, vagy lakbérét is, ha belemennek, hogy náluk lakik. Vagy ha nagyobb a gyerek/suliba megy, akkor bérel neki lakást.
Az egészben csak az a szomorú, hogy léteznek "szülők" akik hajlandóak hasonlóra. :(
Szerintem amúgy nonszensz ötlet, amire normális ember maximum azért nem mond egyből nemet, mert épp fuldoklik a röhögéstől az ötleten.
És mi van a gyerek és/vagy a családod érdekével?
- Ha a gyerek örülne, hogy a gimit nem koleszból kellene kijárnia, vagy napi 2-3 órás buszozással?
- Vagy a tesód/anyud számára a napi megélhetés/utcára kerülés veszélyét oldaná meg a dolog?
A lányom a legfontosabb nekem a világon. Nyilván sosem mondanék le róla. A gyerek sem akarna elmenni tőlem, mert nagyon jó a kapcsolatunk. Nem értem hogyan oldaná meg bárki napi megélhetését az hogy én koleszba küldöm a gyerekemet, de a válasz: nem. Senkiért és semmiért.
A számomra tökéletes férfi pedig az, aki így fogad el engem gyerekestül és képes megszeretni a lányomat. Ő a tökéletes férfi, nem az aki elvárná vagy akár elnézné, hogy lepasszolom a gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!